Tantrische seks

Illustratie tantrische seks

De ander is alleen maar de poort. Terwijl je de liefde bedrijft met een man/vrouw, bedrijf je in werkelijkheid de liefde met het bestaan zelf.

1. Seks is een heilige ervaring

Het is geen zonde, dus neem de tijd, koester het en geniet ervan. We zijn geconditioneerd om ons te schamen bij het noemen van seks. Seks is iets waarvoor we dankbaar moeten zijn, niet waarvoor we ons moeten schamen. Als je niet voorbij de barrière van schaamte kunt komen, dan heeft je intentie minder kans om voorbij de barrière van je bewuste geest te komen.

2. Creëer een heilige ruimte

Het wordt aanbevolen een aparte kamer te reserveren die uitsluitend bestemd is voor seksuele activiteit, waar alleen liefde wordt bedreven. Het is niet toegestaan om ruzie te maken of beladen onderwerpen te bespreken. Laat deze ruimte gevuld zijn met objecten waar je van houdt; afbeeldingen van geliefden of spirituele leraren, krachtvoorwerpen die een persoonlijke betekenis hebben (kan een steen of kristal zijn), muziekinstrumenten, zachte kussens, kaarsen, bloemen, hemelse geuren van wierook of essentiële oliën. Laat deze ruimte gevuld zijn met schoonheid en liefde.

3. Voorspel

Overhaast dit niet. Neem de tijd en speel met het lichaam van je partner. Ben je alleen, dan is dit de perfecte gelegenheid om volledig tot rust te komen, jouw lichaam te leren kennen en jezelf helemaal op te laden. Neem de tijd om jezelf in een staat van opwinding te brengen. Vervul jezelf met deze vrijgekomen seksuele energie. ADEM en laat deze intense energie door je hele lichaam stromen.

4. Meditatie

Geef niet zomaar toe aan je lust en verlangen. Wees je bewust en opmerkzaam wat er gebeurt. Wees een getuige van uw seksuele ervaring. Als liefde je niet tot meditatie brengt, kan niets je helpen. Dit is het belangrijkste.

5. Naspel

Verlies niet het getuige zijn. Haast je niet om uit elkaar te gaan – met jezelf of je partner. Blijf in contact met alles wat er in je lichaam gebeurt en in dat van je geliefde. Kijk hoe je orgasme verdwijnt – maak het de focus van je meditatie. Rol niet zomaar om en ga slapen. Blijf in verbinding, voel eventueel elkaars ademhaling en heb zacht oogcontact. Gewoon aanwezig zijn!

“Tantra is de wetenschap van de transformatie van gewone minnaars in soulmates. En dat is de grootsheid van tantra. Het kan de hele aarde transformeren; het kan elk paar in soulmates veranderen.”
Osho

Video:

Video afspelen
Deel dit blogbericht:
Lotus achtergrond

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.