Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Circle of breath®

De adem is een constante begeleider, krachtig hulpmiddel om met onze aandacht in het hier en nu te zijn. Ieder moment kunnen we onze aandacht richten als een anker om ons te verbinden in het hier en nu.

Water Lily

De adem als brug naar bevrijding

Circle of breath® is een zeer transformerende ademmeditatie waarbij de adem en het gewaarzijn dienen als voertuig naar innerlijke vrijheid. Het circulair ademen gaat voorbij het denken, het helpt oude programma’s vanuit het onbewuste zichtbaar te worden. Dit kunnen gevoelens van onrust, emoties en gedachten in de vorm van herinneringen zijn. Tijdens een Circle of breath®-sessie geven we de ruimte en laten we hetgeen er gezien wil worden toe. Al dat wat ons nog op onbewust niveau belemmert om aanwezig en vrij te kunnen zijn en te handelen vanuit het hier en nu. De ademstroom bevrijdt zichzelf en brengt je meer in contact met je levensenergie; er ontstaat meer ruimte in het bewustzijn.

Tarieven

  • Circle of breath® € 100

    Per sessie

* Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.