Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Verdiepende Sacred Point massage

Deze verdiepende massage/healing van de gehele bekkenbodem vormt de bron van diepe vreugde en seksuele sensaties. De ontspanning die optreedt tijdens een uitgebreide en liefdevolle bekkenbodem- of prostaatmassage/healing brengt je in contact met jezelf, het opent je hart en verbindt je met jezelf en de wereld. Zo kunnen diepe seksuele gevoelens worden ervaren en eventuele blokkades worden geheeld.

Rose orange

Vaak worden we verrast door hoeveel genot we kunnen voelen tijdens een bekkenbodem- of prostaatmassage/healing. Je ervaart een sterke drang naar deze bijzondere diepte, waarbij je je totaal over mag geven aan deze intense beleving.

Healing en tastbaarheid

Een bekkenbodem- of prostaatmassage/healing heeft direct invloed op de aard van ieder mens. Op het fysieke niveau kunnen we niet dieper gaan. We doen er goed aan de bekkenbodemmassage/healing te beschouwen als het openen en betreden van de heilige tempel van ieder mens. Het openen is een langzaam en respectvol proces. Je zult je als mens onvoorwaardelijk geaccepteerd voelen.

Secret Point massage symbol

Acceptatie en verlangen

Geen enkel ander deel van ons lichaam is zo behept met vooroordelen. Heel veel mensen laten dit gebied nooit betasten omdat dit bijna vanzelfsprekend leidt tot gevoelens van afschuw, taboe, schaamte en onreinheid.

Deze sociale moraal betekent dat we dit gebied in ons lichaam verkrampen. Het verhardt onze levensenergiestroom, waardoor onze Kundalini energie niet genoeg kan stromen.

Als je stap voor stap leert het bekkenbodem gebied opnieuw te accepteren, voel je en begrijp je dat dit gebied een belangrijk onderdeel vormt van ons verlangen en kunnen de bekkenbodem spieren zich weer ontspannen. Daardoor kan je seksuele levensenergie ontwaken en kun je meer genot en heelheid ervaren. Het is daarom zinvol om dit gebied uit de duistere schaduw van onderdrukking te halen en weer te leren accepteren.

Dankzij mijn uitgebreide ervaring kan ik je zorgvuldig, respectvol en vakkundig begeleiden tijdens deze reis.

Deze specifieke bekkenbodem- of prostaatmassage/healing is alleen te ontvangen in combinatie met de authentieke tantra massage plus de lingam massage/healing.

Tarieven

  • Sacred Point massage € 275

    Verdiepende massage / healing - 2 uur - in combinatie met de authentieke tantra massage en de lingam massage (2,5 uur €325)

Eventuele verlenging van een behandeling is altijd mogelijk / bespreekbaar.

* Er is gelegenheid om te douchen.
* Douchen is bij de prijs inbegrepen.
* Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.