Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Kashmirische tantra massage

“Een reis naar heling is een reis die iemand zelf onderneemt, zonder doel of enige intentie van de gever. Door alles te laten zijn zoals het is, geef je de persoon terug aan zichzelf.”

Water Lily

Yoga van de aanraking genoemd

Bij deze Authentieke Kashmirische tantra massage word je uitgenodigd in een toegewijde, liefdevolle omhelzing waarin je je mag laten dragen, wiegen, koesteren en voeden. Alles loslaten en ontspannen. Vanuit deze ruimte van geborgen zijn, vertrouwen, acceptatie en diepe ontspanning mag er overgave zijn. Ruimte gevend aan hetgeen (aan)geraakt en gezien wil worden, mogen heling, bevrijding en heelheid ontstaan.

Stromende, verdiepte ademhaling, langzame, zachte aanrakingen/bewegingen dragen bij tot een diepe ontspanning waaruit een intuïtieve dans, een intense ervaring van vloeibaarheid en verbondenheid… een meditatieve “flow” kan ontstaan.

Gedragen door de liefde. Zó dicht bij jezelf… zó dicht bij de ander.

Kashmirische massage

Wat is een Kashmirische tantra massage?

Dit is een holistische flo massage uit het oude Kashmir voor heling en transformatie waarin je mag ontspannen en loslaten. Dit is een prachtige, liefdevolle en sensuele massage voor het gehele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen. De Kashmirische tantra massage wordt gegeven op een massage futon, en vooral in mijn schoot. Als je geen ervaring hebt met het ontvangen van een tantrische massage, dan is dit een mooie manier om te beginnen.

Het effect van deze Kashmirische tantra massage is dat je het lichaam ervaart zoals een baby, met een soort van alomvattende, niet-gedifferentieerde totaliteit. De Kashmirische tantra massage is niet gericht op het bereiken van seksuele stimulatie of een ontlading, maar eerder op diepe ontspanning, heling en een zalige ervaring van de lichaamseigen levensenergie die is gecentreerd in de lichaamsmeridiaan.

Veilige sfeer met respect en vertrouwen

Vanzelfsprekend schep ik een veilige sfeer waarin respect, vertrouwen en acceptatie samengaan. Hierin weet je je geborgen en kun je ontspannen. Je mag jezelf omhelzen vanuit vertrouwen en je overgeven aan wat is. Er is altijd genoeg tijd en ruimte voor extra integratie door het zijn in stilte, of desgewenst in de vorm van een sharing/nagesprek.

Uitbreiding van je ervaring

De Kashmirische tantra massage kun je combineren met een Tandava meditatie vooraf.

Tarieven

  • Kashmirische tantra massage € 200

    2 uur

Eventuele verlenging van een behandeling is altijd mogelijk / bespreekbaar.

* Er is gelegenheid om te douchen.
* Douchen is bij de prijs inbegrepen.
* Alle tarieven zijn inclusief BTW.

“Tantra is primarily about uniting love,
spirituality and sexuality with awareness.”

Osho

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.