Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Q en A

Voor het ontvangen van de Kashmirische tantra massage en de authentieke tantra massage, vragen wij u om van te voren de “Vragen en antwoorden” hieronder door te nemen.

Water Lily

Wat is een authentieke tantramassage?

Antwoord: Een authentieke tantra massage helpt je meer/weer in verbinding te komen met de helende regulerende kracht van je levensenergie, ook wel seksuele energie genoemd.
Tijdens een authentieke tantra massage laten we deze krachtige helende energie vrij. Zonder er een richting aan te geven of ergens naar toe te werken, zodat deze voedende energie het gehele lichaam heelt en activeert.

beautiful colors

De liefdevolle koesteringen en intentieloze aanraking geeft een ervaring van intense verbondenheid, diepe intimiteit en heelheid, al dat wat het zelfregulerend vermogen van de grote intelligentie – ons lichaam genaamd – stimuleert.

Wat is het verschil tussen een authentieke tantra massage en een erotische massage?

Antwoord: Een erotische massage gaat uit van het bereiken van een staat van opwinding naar een climax, een zogenaamd hoogtepunt of happy end.

Tijdens een authentieke tantra massage is de aanraking daarentegen intentieloos en dus ook niet gericht op een ontlading. We laten de levensenergie vrij, zodat deze in zijn natuurlijke spontaniteit kan stromen, waarbij het lichaam energetisch wordt opgeladen en wordt ervaren als één orgastisch geheel. Een ervaring van bevrijding, extase, heling en overgave. Overgave helpt de ontvanger zijn eigen ervaring als een innerlijke reis te beleven.

Het gaat om de energetische verbinding, niet om de erotiek.

Wat je nog meer moet weten

  • Kom op tijd op de afgesproken datum, maar niet veel eerder.
  • Uiteraard kunt u voor en na de massage douchen. Er zijn schone handdoeken beschikbaar.
  • Ben je ervan bewust dat zulke intense aanrakingen als bij een tantra-massage vaak onverwachte dingen in je bewustzijn kunnen losmaken.
  • Misschien kunt u het zo instellen dat u na de massage tijd voor uzelf heeft en niet naar de volgende afspraak hoeft te haasten.
  • Ook met fysieke beperkingen ben je welkom, de praktijk bevindt zich op de begane grond.
  • Wederzijdse aanrakingen, vrijen, orale seks en geslachtsgemeenschap worden door mij niet aangeboden en druisen in tegen mijn opvattingen van wat tantra is.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur bereikbaar via WhatsApp nr. +31 6 8561 6197 en via telefooon nr. +31 6 4367 6693.