Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Ethische code

Bij het ondergaan van de diverse massage healings hanteren wij de onderstaande ethische code.

Water Lily

Integriteit

Ik erken de invloed en kracht binnen een tantra- en coachingrelatie met een cliënt. Ik beloof dat ik deze invloed en macht niet zal uitbuiten. Ik behoud professionaliteit en aanwezigheid en bespreek zowel mijn grenzen als die van de cliënt voor en tijdens de sessie. Ik verwacht dat de cliënt nuchter is en volledig deelneemt aan de sessie.

Grenzen

Ik respecteer, informeer en erken de grenzen van de cliënt. Ik ga tijdens of na de sessie geen seksuele of romantische relatie aan met een cliënt.

Leeftijd

Cliënten jonger dan 18 jaar worden niet geaccepteerd voor sessies.

Vertrouwelijkheid

Ik respecteer de vertrouwelijkheid van de informatie die tijdens de sessies wordt gedeeld. Ik zal de persoonlijke gegevens van geen enkele klant aan derden bekendmaken zonder uitdrukkelijke schriftelijke toestemming. Eventuele aantekeningen die tijdens de sessies worden gemaakt, zijn uitsluitend bedoeld voor professionele ontwikkelingsdoeleinden.

Aanraken

Ik vraag de toestemming van de cliënt voor elke fysieke aanraking en respecteer hun grenzen. Aanraking blijft eenrichtingsverkeer van mij naar de cliënt. Tijdens de sessies worden kwaliteitsoliën gebruikt en als er sprake is van interne of externe dearmouring, worden medische handschoenen gebruikt.

Kleding

Ik zorg voor een professionele uitstraling en kleed mij niet uit tijdens sessies. Cliënten kunnen zelf kiezen of ze tijdens tantrasessies hun ondergoed aanhouden. Toestemming is het allerbelangrijkste gedurende de hele sessie.

Dit is geen medische behandeling

Ik verduidelijk dat sessies geen medische behandelingen zijn. Als gaat om trauma gerelateerde interventies wordt er verzocht voorafgaande een vragenlijst waarheidsgetrouw in te vullen. Zo is het mogelijk dat een duidelijk beeld wordt verkrijgen welke afgestemde interventies behulpzaam kunnen zijn. Eventuele medicatie die wordt ingenomen dient voorafgaand aan de sessie bekend te worden gemaakt.

Geen opnames

Opnameapparatuur, waaronder telefoons, camera’s en audiorecorders, is tijdens sessies niet toegestaan.

Respect en non-discriminatie

Ik handhaaf een respectvolle en niet-discriminerende omgeving, waarin ik individuen van alle geslachten, seksuele geaardheden, rassen en achtergronden verwelkom.

Empowerment van de cliënt

Ik geef cliënten de mogelijkheid om tijdens de sessie hun behoeften en voorkeuren kenbaar te maken. Elk ongemak of ontevredenheid moet openlijk worden gecommuniceerd en zal met respect en begrip worden aangepakt.

Feedback en verbetering

Ik verwelkom feedback van klanten om de kwaliteit van de geleverde dienstverlening voortdurend te verbeteren.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.