Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

“Het zal zo’n vijf jaar geleden zijn dat ik voor het eerst bij Samaya ben geweest voor een tantramassage.

Al heel snel na binnenkomst in haar benedenwoning wordt duidelijk dat ik de komende twee uur ga doorbrengen met een hartelijke en warme vrouw, Samaya genaamd. Zij is iemand bij wie je je meteen oprecht welkom en op je gemak voelt. Nadat ik in het voorportaal mijn schoenen heb uitgetrokken begeleidt Samaya me naar de sfeervol ingerichte massageruimte. Uit hygiënisch oogpunt is het gebruikelijk dat elke cliënt na het gesprekje voorafgaand aan de sessie zich opfrist in haar keurige en schone badkamer. Slechts nog gehuld in een omslagdoek loop ik na een fijne douchebeurt vervolgens terug naar de massageruimte waar Samaya me al met haar vriendelijke glimlach staat op te wachten.

De sessie begint met een verbindend ritueel, iets wat door mij als erg prettig wordt ervaren. Na dit intro begeven we ons richting de mat waarop we in al onze naaktheid tegenover elkaar plaatsnemen, een positie van waaruit de massage verder gestalte zal krijgen. Doordat wij samen al meerdere tantrische ontmoetingen hebben gehad worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me heel liefdevol door haar zachte handen en lichaam mee te mogen laten meevoeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens zo’n behoefte aan heeft en enorm van groeit. Ik hoop nog met regelmaat af te kunnen spreken met Samaya; het is echt heel speciaal wat deze vrouw in mij weet los te maken, met een gevoel dat het allemaal goed is.”

Lieve Samaya, dankjewel!

Peter

“Onze subtiele omhelzing doet mij verstillen, de buitenwereld valt reeds weg. Bij het eerste aanraken, sluit ik de ogen en zet ik het denken stil. Ik word heel ontspannen en geef me over. Je strijkt een warme zachte golfstroom over en langs mijn lichaam. De sensatie daarvan ontlokt bij mij een heel bewuste en diepe ademhaling en ik laat met alles wat ik in mijn lijf voel los. Als jouw hand de mijne zachtjes beroert en mij verder streelt, voel ik tintelingen over en door mijn hele rug tot helemaal aan mijn kruin.

Als je mij in de Lotus houding voert, voel ik mijzelf door jou opgeborgen in een hemels veilige ruimte, dat zou kunnen lijken op een moederschoot. Met een daarop volgende wervelstorm breng je mij in een extatische dimensie waarin een oerkracht in mij wakker wordt en gelijk ook weer langzaam dooft in een gelukzalige rust. Dan stuur je mijn lijf naar volledige overgave en ik zend met mijn versnelde adem “Lief ” naar jou, totdat je mij uit een Tempel laat neder dalen op aarde.

Houd me vast en blijf bij mij … is de enige gedachte in een gelukzalig ontwakend brein.”

Guus, Amsterdam

Lieve Samaya,

Wat jij in mij losmaakt is ongekend. Ben erg dankbaar om deze kostbare momenten met jou te delen.

Liefs,

Leo (en tot gauw)

Dank Samaya,

Je handen te voelen is elke keer weer hel bijzonder. Je aanraking is zo teder en tegelijkertijd ook heel intens. Ik ervaar het als heel bijzonder. Vind het echt een geschenk om bij je te zijn.

Liefs,

P. uit Maastricht

“Ik liep een beetje vast in mijn leven. Ik kon geen contact meer krijgen met mijn lichaam en emoties. Tijdens de sessie voelde ik Samaya’s warme handen en ik begon mijn lichaam beetje bij beetje weer te voelen. Aan het einde van de sessie begonnen golven van energie te stromen richting mijn knieën en hoofd. Energie die ik nog nooit eerder in mijn leven had gevoeld. Op dat moment voelde ik voor het eerst dat ik leef.Ik kreeg tranen in mijn ogen van ontroering en pure blijfschap. Buiten gekomen zag ik opeens intens hoe mooi de wolken zijn. Dank voor deze hele mooie ervaring.”

Tot de volgende keer,

Amhar

Dag Samaya,

Ik wilde je toch even bedanken voor het heerlijke samenzijn gisteren. Ik had het heel erg nodig en het heeft mij heel veel goed gedaan. Je bent verschrikkelijk lief voor mij geweest! Ik voel nog steeds de heerlijke energiestromen die je bij mij teweeg hebt gebracht.

Liefs en tot een volgend samenzijn,

Ferdy

Lieve Samaya,

Je hebt me vanmiddag een enorme verrassing bezorgd. Het was vanmiddag weer een prachtige intieme sessie zoals alleen jij die kunt bedenken en uitvoeren. Puur vanuit je hart.
Heel veel dank daarvoor.

Veel liefs,

Rob

Beste Samaya,

Ik wilde even inloggen en hartelijk bedanken voor onze sessie gisteren! Het was de meest intense Tantrasessie die ik ooit heb gehad! De verbinding die ik met je voelde was absoluut ongelooflijk! Ik ben nog steeds high van de ervaring! Ik maak graag binnenkort weer een afspraak, als dat mogelijk is.

Liefs,

T.

Lieve Samaya,

Dankbaar ben ik wat je voor mij betekent. Dankbaar voor je open hart. Dankbaar voor je wijsheid. Prijs mij heel gelukkig jou te hebben mogen ontmoeten. Met een warm hart en intense knuffel groet ik je.

A. uit Antwerpen

“Ik heb het echt ervaren als een soort thuiskomen bij mijzelf .. Wow, wat een fijne ervaring.”

Alex uit Amsterdam

Hallo Samaya,

“Ik heb weer een zeer bijzondere ervaring bij je gehad. Mijn complimenten hiervoor. Je blijft voorlopig dicht bij mijn HART en ik hoop je binnenkort weer te mogen ontmoeten.”

Warme groet,

C.

“Ik ben vanochtend voor het eerst bij Stephanie geweest. Wat een lieve empatische vrouw en wat een onvergetelijke en emotionele ervaring.

Stephanie bedankt! Ik ga snel weer een nieuwe afspraak maken.”

Jos

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693. Of stuur een sms-je. E-mailen mag ook.