Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Hallo Samaya,

Ik wil even een levensteken geven na onze sessie van zondag.

Ik ben geraakt door de passie waarmee jij jouw ‘werk’ doet, het liefdevolle respect dat je me hebt betoond. Ik heb zondag met jou “één van de meest intense ervaringen” beleefd in mijn hele leven. Dank daarvoor!

Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting.

Hartelijke groeten,

W.

Hallo Samaya,

Heel erg bedankt voor de fijne massage. Het was bijzonder in alle opzichten. Aan het eind was ik totaal ontspannen en voelde ik een diepe rust en tevredenheid. Nog nooit zoiets fijns ervaren. “Dat kan ik gerust zeggen”. Ook was het fijn met je te praten.

Dank je wel, liefs, en alle goeds,

A.

Nogmaals bedankt voor de hele bijzondere sessie.  Er is nog behoorlijk wat verdriet losgekomen in de middag. Voelde echt heerlijk dat ik daar nu bij kon. Ben super moe, maar ook enorm ontspannen.

Liza

Stephanie,

Onze sessies samen zijn de meest intense sensuele ervaringen die ik ooit heb gehad. Elk is intenser dan de vorige! Het is alsof ik een heel nieuw bestaansniveau heb ontdekt, een andere wereld waar ik mezelf echt kan ervaren.

Als ik bij jou ben, voel ik een ongelooflijke stroom van seksuele energie in mij en tussen ons stromen. Mijn lichaam wordt inderdaad een orgastisch geheel. Ik had geen idee dat dergelijke gevoelens zelfs maar bestonden.

Het gevoel van je handen en lichaam op de mijne terwijl je me teder en liefdevol kennis laat maken met deze tantrische genoegens is als niets anders. Je bent een geweldige gids geweest op deze reis en ik kijk er naar uit om met jou nog meer van mezelf te ontdekken!

Liefs,

Mike

Beste Samaya,

Bedankt voor de intense behandeling afgelopen zaterdag. Zoveel energie en kracht van binnenuit.

Nogmaals dank en een energieke groet,

Henk

Lieve Samaya,

Dank voor je warmte, liefde en toewijding deze ochtend. Je bent bijzonder. Jouw energie gloeit en vloeit nog door mijn lijf …

Micky

Lieve Samaya,

Met een warm gevoel denk ik terug aan onze ontmoeting gisteren. Wat een bijzondere, fijne en intieme ervaring.

Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb na maanden onderzoek en twijfel en wat ben ik blij dat ik gekozen heb om dat met jou te doen. Ik vond je een hele mooie vrouw in alle opzichten en vanaf het moment dat je je hand op die van mij legde voelde het vertrouwd. Bedankt dat je ook even de tijd nam om naar mijn verhaal te luisteren. De massage was fantastisch. Wat een overweldigend gevoel van intimiteit en liefde heb je me laten voelen. De sacred point massage bracht een niveau van genot wat ik niet had kunnen verzinnen. Twee keer kwam het tot een explosie maar de energie ging niet weg zoals gewoonlijk. De energie bleef in mijn lijf en ik voel me een soort van fris nu.

Ik voel veel dankbaarheid voor gisteren en ik voel me geraakt op een liefdevolle manier.

Heel graag tot de volgende keer.

Liefs en een dikke knuffel,

Bart

Wauw! Dank je voor deze hele fijne sessie. Ik voel m’n hartje weer kloppen! Ik heb mijn werk afgezegd, zodat ik lekker kan nagenieten.
Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.

Liefs!

Bobbie

Ik ZWEEFDE over straat. Nogmaals dank.

Sammi

Ik wil je nog even bedanken omdat je net tegen mij zei dat je al een tijdje met me “meeloopt”. Zo voelt dat ook en ik ben daar heel blij mee.

Dank voor je liefde,

Chris

Lieve Samaya,

Onder jouw warme zachte handen voelde ik mijn hele lichaam smelten. Golven van energie stroomden als elektriciteit door mijn lichaam heen. Gevoelens van gelukzaligheid en intense dankbaarheid overspoelden mijn wezen. Zo intens mooi.

Heel veel dank Samaya, voor deze bijzondere ervaring.

Suzanna

Het was mooi en fijn!

Liefs,

Tanja

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur bereikbaar via WhatsApp nr. +31 6 8561 6197 en via telefooon nr. +31 6 4367 6693.