Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Lieve Samaya,

Dank voor je warmte, liefde en toewijding deze ochtend. Je bent bijzonder. Jouw energie gloeit en vloeit nog door mijn lijf …

Micky

Lieve Samaya,

Met een warm gevoel denk ik terug aan onze ontmoeting gisteren. Wat een bijzondere, fijne en intieme ervaring.

Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb na maanden onderzoek en twijfel en wat ben ik blij dat ik gekozen heb om dat met jou te doen. Ik vond je een hele mooie vrouw in alle opzichten en vanaf het moment dat je je hand op die van mij legde voelde het vertrouwd. Bedankt dat je ook even de tijd nam om naar mijn verhaal te luisteren. De massage was fantastisch. Wat een overweldigend gevoel van intimiteit en liefde heb je me laten voelen. De sacred point massage bracht een niveau van genot wat ik niet had kunnen verzinnen. Twee keer kwam het tot een explosie maar de energie ging niet weg zoals gewoonlijk. De energie bleef in mijn lijf en ik voel me een soort van fris nu.

Ik voel veel dankbaarheid voor gisteren en ik voel me geraakt op een liefdevolle manier.

Heel graag tot de volgende keer.

Liefs en een dikke knuffel,

Bart

Wauw! Dank je voor deze hele fijne sessie. Ik voel m’n hartje weer kloppen! Ik heb mijn werk afgezegd, zodat ik lekker kan nagenieten.
Nogmaals dank en hopelijk tot ziens.

Liefs!

Bobbie

Ik ZWEEFDE over straat. Nogmaals dank.

Sammi

Ik wil je nog even bedanken omdat je net tegen mij zei dat je al een tijdje met me “meeloopt”. Zo voelt dat ook en ik ben daar heel blij mee.

Dank voor je liefde,

Chris

Lieve Samaya,

Onder jouw warme zachte handen voelde ik mijn hele lichaam smelten. Golven van energie stroomden als elektriciteit door mijn lichaam heen. Gevoelens van gelukzaligheid en intense dankbaarheid overspoelden mijn wezen. Zo intens mooi.

Heel veel dank Samaya, voor deze bijzondere ervaring.

Suzanna

Het was mooi en fijn!

Liefs,

Tanja

Lieve Samaya,

Nogmaals dank. Ik vond het inspirerend en heb de rust en ontspanning gevonden die ik zocht. Wal ik al zei: je ben een mooi mens, zowel van binnen als van buiten.
Veel liefs en warmte en wellicht tot gauw!

Jo

De Reis.

Ik schrijf reis met een hoofdletter. Zo ervaar ik het ook, het is een hele mooie reis.

Na over tantra gelezen te hebben wilde ik daar wel eens kennis mee maken. Ik wilde wel op zoek naar meer gevoel bij mijn lichaam en zo ben ik bij Samaya terecht gekomen.

De eerste afspraak was best spannend. Waar kom je terecht, hoe werkt het en wat kan je verwachten? Al bij het welkomstgesprek voelde ik me 200% op mijn gemak en voelde ik dat het goed zat. Hier zat een lieve vrouw die me kon helpen met de reis. Een vrouw met gevoel en liefde.

Na het welkomstgesprek heb ik me uitgekleed en is Samaya begonnen met een ademhalingsoefening om tot rust te komen en alle spanning uit het lichaam te laten vloeien. Daarna is ze me heel zacht gaan masseren en heeft ze mijn huid en lichaam kennis laten maken met haar handen en haar lichaam. Daarbij zorgt ze ervoor dat je ontspannen blijft en leert voelen.

Het gevoel wat haar aanrakingen en haar massage doet met je huid, met je lichaam en met je innerlijke energie is fantastisch. Je hele huid wordt aangeraakt, en alle energie die je in je lichaam hebt wordt aangesproken. Die mooie energie die dat opwekt is eigenlijk niet met woorden te beschrijven.

Ik kom nu een paar jaar bij Samaya en maak nog iedere keer stapjes. Ik ben ontzettend blij dat ik ooit bij Samaya ben binnengestapt en dat ze de reis met mij is aangegaan.

Bedankt Samaya, en tot gauw!

C.

Heel erg bedankt dat je me het gevoel hebt gegeven gehoord te zijn. Bedankt voor alle begeleiding.
Bedankt voor de ontwakingssessie.

W. (uit Qatar)

Lieve Samaya,

Wat een bijzondere ervaring om bij jou te mogen zijn, mij volledig te kunnen ontspannen en jouw liefdevolle, tedere en ook intense beroering mee te mogen maken. Heel erg fijn om zo aangeraakt te worden, de energie te voelen stromen door mijn hele lichaam en een diepe verbinding met jou te kunnen voelen.

Dank voor deze bijzondere en mooie ervaring. Ik hoop je snel weer te zien voor een volgende sessie,

H.

Hi Samaya,

Het was een bijzondere ervaring, mooi, teder, liefdevol en intens. Dank daarvoor. Ik kom graag voor een vervolgsessie binnenkort!

Groet,

Hans

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.