Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Lieve Samaya,

Nogmaals dank. Ik vond het inspirerend en heb de rust en ontspanning gevonden die ik zocht. Wal ik al zei: je ben een mooi mens, zowel van binnen als van buiten.
Veel liefs en warmte en wellicht tot gauw!

Jo

De Reis.

Ik schrijf reis met een hoofdletter. Zo ervaar ik het ook, het is een hele mooie reis.

Na over tantra gelezen te hebben wilde ik daar wel eens kennis mee maken. Ik wilde wel op zoek naar meer gevoel bij mijn lichaam en zo ben ik bij Samaya terecht gekomen.

De eerste afspraak was best spannend. Waar kom je terecht, hoe werkt het en wat kan je verwachten? Al bij het welkomstgesprek voelde ik me 200% op mijn gemak en voelde ik dat het goed zat. Hier zat een lieve vrouw die me kon helpen met de reis. Een vrouw met gevoel en liefde.

Na het welkomstgesprek heb ik me uitgekleed en is Samaya begonnen met een ademhalingsoefening om tot rust te komen en alle spanning uit het lichaam te laten vloeien. Daarna is ze me heel zacht gaan masseren en heeft ze mijn huid en lichaam kennis laten maken met haar handen en haar lichaam. Daarbij zorgt ze ervoor dat je ontspannen blijft en leert voelen.

Het gevoel wat haar aanrakingen en haar massage doet met je huid, met je lichaam en met je innerlijke energie is fantastisch. Je hele huid wordt aangeraakt, en alle energie die je in je lichaam hebt wordt aangesproken. Die mooie energie die dat opwekt is eigenlijk niet met woorden te beschrijven.

Ik kom nu een paar jaar bij Samaya en maak nog iedere keer stapjes. Ik ben ontzettend blij dat ik ooit bij Samaya ben binnengestapt en dat ze de reis met mij is aangegaan.

Bedankt Samaya, en tot gauw!

C.

Heel erg bedankt dat je me het gevoel hebt gegeven gehoord te zijn. Bedankt voor alle begeleiding.
Bedankt voor de ontwakingssessie.

W. (uit Qatar)

Lieve Samaya,

Wat een bijzondere ervaring om bij jou te mogen zijn, mij volledig te kunnen ontspannen en jouw liefdevolle, tedere en ook intense beroering mee te mogen maken. Heel erg fijn om zo aangeraakt te worden, de energie te voelen stromen door mijn hele lichaam en een diepe verbinding met jou te kunnen voelen.

Dank voor deze bijzondere en mooie ervaring. Ik hoop je snel weer te zien voor een volgende sessie,

H.

Hi Samaya,

Het was een bijzondere ervaring, mooi, teder, liefdevol en intens. Dank daarvoor. Ik kom graag voor een vervolgsessie binnenkort!

Groet,

Hans

“Fantastische massage, echt een geweldige ervaring. Hielp me om dicht bij mijn ware aard te komen en de prachtige creatie te zien die ik ben. Hielp me om de schoonheid in anderen te zien. Hielp me om de liefde te zien die alles creëert wat bestaat.”

Asia

Lieve Samaya,

Wat een fijn en bijzonder persoon ben je. Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet. Het was voor mij een ontzettend mooie ervating. Ik zal het nooit vergeten en heel vaak terugdenken aan je woorden. EINDELIJK een LIEFDEVOLLE fijne tantra ervaring. Ik heb veel geleerd en kom zeker nog een keer. Ik wens je alle goeds,

Veel liefs,

A. uit Rotterdam

Beste Samaya,

Ik heb veel tantra / Sacred point massages ontvangen voordat ik bij jou kwam. De jouwe was verreweg de meest intense, oprechte en verrassende ervaring die ik ooit heb gehad. Het was werkelijk verbazingwekkend. Ik voelde zo’n diepe energetische connectie. Echt geweldig.

Bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring.

Alexandre uit Parijs

Hoi Samaya,

Ik wil je hierbij oprecht heel erg bedanken voor al die mooie, intense momenten die ik met en door jou heb mogen ervaren. Het is echt zo bijzonder wat je telkens weer in mij losmaakt, jouw liefdevolle aanrakingen laten mijn levensenergie weer stromen als nooit tevoren! Er zijn maar weinig mensen bij wie ik mij zo op mijn gemak voel en helemaal mijzelf kan zijn als bij jou. Je betekent veel voor mij, ik mag je graag en hoop je nog menig maal op de mat te ontmoeten.

Een lieve groet voor een vrouw naar mijn hart,

Peter H.

“Dank je nogmaals voor een betoverende middag. Ik ben blij dat we elkaar weer hebben ontmoet en kijk uit naar een volgende keer.”

Je t’embrasse,

C.

“Bedankt Samaya voor je liefde. Je bent zo bijzonder lief en mooi. Wat fijn om zo intens verbonden met je te zijn en om je liefde en energie op deze diepe manier te voelen en te ervaren. In mijn gedachten beleef ik je weer! Dit gevoel is “verslavend” en ik verlang naar meer. (Meer in de vorm van erkenning en verdieping.) Om maar altijd deze intense liefde en energie te voelen en je mee te dragen in mijn hart.”

Liefs,

K.

Lieve Samaya,

Nu ik al meerdere jaren weduwnaar ben voel ik een steeds grotere behoefte om weer op liefdevolle en aandachtige wijze aangeraakt te worden. Dit verlangen is nog veel sterker dan een puur seksueel verlangen. Maar hoe hiermee om te gaan? Met zorg en aandacht las ik je advertentie over tantramassage. Zou dat een oplossing zijn? Ik verdiepte mij nog meer in haar tantramassage en las ervaringen van mensen. Ook die van een weduwnaar die hier zeer positief over was. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Samaya.

Ik heb bij haar iets geweldigs en onvergetelijks mogen ervaren. Het begon al met een fijne en mooie kennismaking. Ik voelde mij ontspannen, veilig en vertrouwd bij haar. Zij begon met een bijzonder fijngevoelig mooi inleidend ritueel. Daarna de rustige, zeer liefdevolle aandacht voor de persoon die ik ben. Dit heeft zij mij op een zeer intense manier laten VOELEN, door een mooie sensuele algehele lichaamsmassage. Dat dit op zo’n diep niveau mogelijk is is ongelooflijk! Ik heb die beleefd als een buitengewone, heel bijzondere en diepgaande gebeurtenis. Een verrijking van mijn totale mens zijn. De ontdekking van een nieuwe werkelijkheid. Na afloop woelde ik een extra lading (levens)energie en ontdekte ik dat ik ook meer compassie/mededogen had. (Van de door mij ontvangen liefde, op mijn beurt door willen geven aan anderen.)

Lieve Samaya, waar is de “oerbron van leven” waar jij de liefde, energie en inspiratie vandaan krijgt om dit te kunnen doen? Die bron wil ik ook meer ervaren!

Heel hartelijk dank voor deze onvergetelijke gebeurtenis en zeker tot ziens.

Herman G.

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693. Of stuur een sms-je. E-mailen mag ook.