Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Samaya, vandaag kon ik eindelijk beginnen onder woorden te brengen hoe onze sessies voelen. Ik dacht dat ik ze in deze notitie zou delen.

Onze sessies samen zijn de meest intense sensuele ervaringen die ik ooit heb gehad. Elk is intenser dan de vorige! Het is alsof ik een heel nieuw bestaansniveau heb ontdekt, een andere wereld waarin ik mezelf echt kan ervaren. Als ik bij jou ben, voel ik een ongelooflijke stroom van seksuele levensenergie in mij en tussen ons stromen. Mijn lichaam wordt inderdaad een orgastisch geheel. Ik had geen idee dat zulke gevoelens zelfs maar bestonden. Het gevoel van je handen en lichaam op de mijne terwijl je me teder en liefdevol laat kennismaken met deze tantrische geneugten is als niets anders. Je was een geweldige gids op deze reis en ik kijk er naar uit om samen met jou nog meer van mezelf te ontdekken!

Liefs,

Mike

Lieve Samaya,

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik je dit jaar heb leren kennen. De sessies met jou betekenen veel voor me, en dat resoneert door in mijn thuissituatie.

De liefde, aandacht en warmte die ik van jou mag ontvangen is fantastisch.

De wereld is veel mooier met jou!!

Liefs,

Ton

Ik heb een authentieke tantra massage met yoni massage laten doen bij Samaya. Best spannend, nooit eerder zoiets gedaan. En extra spannend omdat ik haar gegevens van internet had. Door de overtuigende referenties heb ik na een telefonisch gesprek met haar de massage geboekt. Het voelde gewoon goed.

En dat bleek juist te zijn: bij binnenkomst ontmoette ik Samaya, een heel hartelijk ontvangst. Zij heeft een manier van zijn waardoor ik me veilig voelde. Haar aandacht is volledig gericht om de energie in mij te laten stromen, met alle ruimte voor mijn grenzen: heerlijk zo’n verwenning! De yoni massage benaderde ze heel voorzichtig: door me goed in het moment te laten voelen of ik (mijn yoni) dat wilde.

Het was best confronterend, kwam echt wat naar voren – zeker in de periode daarna. We hebben daarna nog een keer erover gebeld waarbij ze me verder op weg heeft geholpen, de nazorg is dus ook heel goed. Ik voel nu een dieper contact met mezelf en respecteer de grenzen van mijn yoni beter. Samaya, ik kom graag vaker bij je voor een behandeling en vind je een echte aanrader!!

Dankjewel!!

BC

Heel erg bedankt voor de waardevolle middag vandaag. Ik vond het heel bijzonder om me veilig te voelen bij en met jou en om de massage mee te maken. En vond het heel fijn hoe je naar me luisterde en probeerde mij echt te zien in wat ik heb meegemaakt (trauma). En de rust die je met mij nam om te kunnen ontspannen en je te vertrouwen.

Bedankt voor de nu voor het eerst goede fijne ervaring met aanraking! Na een hoop negatieve betekent dit veel voor mij. Ik ben echt geraakt. En superlief dat je me wat extra tijd gunde. Ben je erg dankbaar en vind je een heel waardevol persoon. De woorden overgave en dankbaar onthoud ik!

Liefs,

C.

Lieve Samaya, wat heb je mij een geweldige ervaring bezorgd!

Ben aan iets moois begonnen met een onbekende bestemming. Wil die reis reis graag vervolgen.

Liefs,

B

Mijn Yoni healing sessie bij Samaya was een openbarende ervaring. Ik wist niet wat ik moest verwachten, het voelde echt heel bijzonder en nieuw.

Ik voelde mij (aan)geraakt op alle levels van mijn wezen; mentaal, fysiek, sexueel en spiritueel.

Veel dank en een diepe buiging voor jou liefdevolle toewijding.

Liefs,

Irene

Hallo Samaya,

Ik wil even een levensteken geven na onze sessie van zondag.

Ik ben geraakt door de passie waarmee jij jouw ‘werk’ doet, het liefdevolle respect dat je me hebt betoond. Ik heb zondag met jou “één van de meest intense ervaringen” beleefd in mijn hele leven. Dank daarvoor!

Ik kijk uit naar onze volgende ontmoeting.

Hartelijke groeten,

W.

Hallo Samaya,

Heel erg bedankt voor de fijne massage. Het was bijzonder in alle opzichten. Aan het eind was ik totaal ontspannen en voelde ik een diepe rust en tevredenheid. Nog nooit zoiets fijns ervaren. “Dat kan ik gerust zeggen”. Ook was het fijn met je te praten.

Dank je wel, liefs, en alle goeds,

A.

Nogmaals bedankt voor de hele bijzondere sessie.  Er is nog behoorlijk wat verdriet losgekomen in de middag. Voelde echt heerlijk dat ik daar nu bij kon. Ben super moe, maar ook enorm ontspannen.

Liza

Stephanie,

Onze sessies samen zijn de meest intense sensuele ervaringen die ik ooit heb gehad. Elk is intenser dan de vorige! Het is alsof ik een heel nieuw bestaansniveau heb ontdekt, een andere wereld waar ik mezelf echt kan ervaren.

Als ik bij jou ben, voel ik een ongelooflijke stroom van seksuele energie in mij en tussen ons stromen. Mijn lichaam wordt inderdaad een orgastisch geheel. Ik had geen idee dat dergelijke gevoelens zelfs maar bestonden.

Het gevoel van je handen en lichaam op de mijne terwijl je me teder en liefdevol kennis laat maken met deze tantrische genoegens is als niets anders. Je bent een geweldige gids geweest op deze reis en ik kijk er naar uit om met jou nog meer van mezelf te ontdekken!

Liefs,

Mike

Beste Samaya,

Bedankt voor de intense behandeling afgelopen zaterdag. Zoveel energie en kracht van binnenuit.

Nogmaals dank en een energieke groet,

Henk

Lieve Samaya,

Dank voor je warmte, liefde en toewijding deze ochtend. Je bent bijzonder. Jouw energie gloeit en vloeit nog door mijn lijf …

Micky

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.