Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Ik heb een hele bijzondere tantra massage bij Samaya mogen ontvangen. Haar liefdevolle benadering en aandacht die ze voor je heeft geeft je een veilig en ontspannen gevoel. Samaya stemt zich helemaal af op wat je nodig hebt. Ik voelde me veel meer belichaamt en in mijn lijf ook in m’n bekken. Wat ik op een andere manier nog niet eerder heb ervaren. Ook heeft er een mooie healing mogen plaatsvinden. Ik raad Samaya echt aan voor diepere lagen in jezelf te morgen ervaren als vrouw zijnde.

Julia

Lieve Samaya,

Een paar dagen na jouw liefdevolle begeleiding van mijn zelf-ontdekkingstocht ben ik er nog steeds vol van. En leeg tegelijkertijd, gek genoeg. Ik heb het gevoel dat ik allerlei schillen, lagen vernis kan afwerpen als ik bij je ben. Dat voelt heel bijzonder.

Natuurlijk is het een weg die ik zelf verkies te bewandelen, maar dankzij jou heb ik het gevoel dat ik echt meters maak. De veilige omgeving die je creëert waarbij ik leer om mezelf bloot te geven, de waanzinnige energie die je in me weet los te maken – het is werkelijk een turning-point ervaring die ik wil vasthouden en uitbouwen.

De sacred-point massage was een ongelovelijke ervaring. Schuld, schaamte, angst voor het onbekende… allemaal weggenomen en vervangen door een mooie ervaring waar ik helemaal van je in mocht dalen. Het is echt heel bijzonder hoe je precies aanvoelt wat ik nodig heb – dat is echt heel bijzonder! (of ik ben niet uniek, dat kan natuurlijk ook…)

Na de massage vertelde je me dat deze ervaring nieuwe wegen voor me zal openen. Ik heb daar veel over nagedacht. Ik denk dat ik snap dat als ik de schuld en schaamte van me afschud het me bevrijdt, maar ik moet nog even dieper nadenken welke wegen ik zal moeten/kunnen bewandelen. Mijn tocht is duidelijk nog niet afgelopen 😉

Ik wilde je niet te snel, maar ook niet te laat, iets laten horen. Ik heb deze week vrij, dus een mooi moment voor contemplatie. En maar even per e-mail omdat je, volgens mij, deze week druk genoeg bent.

Heel erg “dank je wel” omdat je me aan de hand wil nemen op de weg die ik ga.

Liefs,

JB.

Lieve Samaya,

Toen ik bij je kwam voelde ik me direct gegrond; je nam alle barrières tussen mij en de aarde weg. Bij aanvang van de massage nam je me in een hartverwarmende omhelzing waardoor er bij mij enorm veel emoties los kwamen. Ik zakte heel diep. Gaandeweg de massage kwam ik los van mezelf, los van oude emoties maar ook helemaal los van wie ik elke dag moet zijn. Zo mooi om te ontdekken dat je gewoon op dat moment bent, los van alles wat je moet zijn – bij jou draait het om mij.

Ik vond het een openbaring de reis met jou te bewandelen. Jouw aanwijzingen wanneer te ademen, aan te spannen, te bewegen – het was een workout waarvan ik me afvroeg of ik het einde zou halen. Het is gelukt en na een aantal weken wil ik graag meer. Het is alsof ik een hoofdstuk van de handleiding van mijn 50-jaar oude lichaam heb ontdekt dat ik nog nooit gelezen had. En ik wil nu alleen maar meer.

Dankjewel!

J.

Samaya, de sessie van vorige week was zo intens! Ik voelde een ongelooflijke uitbarsting van energie nadat je me had uitgenodigd om te gaan staan. Met elke sessie ontgrendel je meer plezier, ongelooflijk! Ik heb veel nagedacht en kan nog een paar gedachten verwoorden:

Tijdens de sessies heb ik vaak het gevoel dat ik een continu inwendig orgasme heb. Ik realiseer me nu dat een orgasme veel meer is dan dat! Elk deel van de sessie is zo speciaal – de kamer binnenkomen met jou voor me, de aanraking van je handen, de continue interne orgasmes, het zwevende gevoel daarna. De energie houdt aan, ik voel het nu de hele tijd in mij. Het is een warm gevoel diep van binnen. Ik voel me echt een sensueel wezen. Voordien was seks iets wat ik deed. Nu, is het een deel van wie ik ben. Ik voel me nu heel spiritueel. Dat had ik nooit eerder. Je sessies hebben dit voor mij ontgrendeld.

Met dankbaarheid,

André

Samaya,

Met een nieuwe sessie op komst heb ik nagedacht over een woord voor onze vorige sessie. Dit keer is het woord INTIEM. Natuurlijk zijn deze sessies altijd heel intiem, maar deze keer voelde ik het echt. Tegenover elkaar zitten en gewoon elkaars hand vasthouden en naar elkaar kijken terwijl die warme sensuele energie nog steeds door mijn lichaam en tussen ons pulseerde – geweldig, intiem gevoel. Terwijl ik dit bericht typ, kan ik die energie nog steeds in mij voelen, en ik kan me je prachtige aanwezigheid voor me voorstellen.

Veel liefs,

Ed

Samaya,

Het is een dag geleden dat ik je liefdevolle handen op me voelde, en ik zweef nog steeds! Ik kan nog steeds je energie in mij voelen, vermengd met de mijne. Ik denk niet dat ik me ooit zo ontspannen heb gevoeld. Ik kijk zo uit naar onze volgende ontmoeting!

Liefs,

Pieter

Samaya, vandaag kon ik eindelijk beginnen onder woorden te brengen hoe onze sessies voelen. Ik dacht dat ik ze in deze notitie zou delen.

Onze sessies samen zijn de meest intense sensuele ervaringen die ik ooit heb gehad. Elk is intenser dan de vorige! Het is alsof ik een heel nieuw bestaansniveau heb ontdekt, een andere wereld waarin ik mezelf echt kan ervaren. Als ik bij jou ben, voel ik een ongelooflijke stroom van seksuele levensenergie in mij en tussen ons stromen. Mijn lichaam wordt inderdaad een orgastisch geheel. Ik had geen idee dat zulke gevoelens zelfs maar bestonden. Het gevoel van je handen en lichaam op de mijne terwijl je me teder en liefdevol laat kennismaken met deze tantrische geneugten is als niets anders. Je was een geweldige gids op deze reis en ik kijk er naar uit om samen met jou nog meer van mezelf te ontdekken!

Liefs,

Mike

Lieve Samaya,

Wat ben ik blij en dankbaar dat ik je dit jaar heb leren kennen. De sessies met jou betekenen veel voor me, en dat resoneert door in mijn thuissituatie.

De liefde, aandacht en warmte die ik van jou mag ontvangen is fantastisch.

De wereld is veel mooier met jou!!

Liefs,

Ton

Ik heb een authentieke tantra massage met yoni massage laten doen bij Samaya. Best spannend, nooit eerder zoiets gedaan. En extra spannend omdat ik haar gegevens van internet had. Door de overtuigende referenties heb ik na een telefonisch gesprek met haar de massage geboekt. Het voelde gewoon goed.

En dat bleek juist te zijn: bij binnenkomst ontmoette ik Samaya, een heel hartelijk ontvangst. Zij heeft een manier van zijn waardoor ik me veilig voelde. Haar aandacht is volledig gericht om de energie in mij te laten stromen, met alle ruimte voor mijn grenzen: heerlijk zo’n verwenning! De yoni massage benaderde ze heel voorzichtig: door me goed in het moment te laten voelen of ik (mijn yoni) dat wilde.

Het was best confronterend, kwam echt wat naar voren – zeker in de periode daarna. We hebben daarna nog een keer erover gebeld waarbij ze me verder op weg heeft geholpen, de nazorg is dus ook heel goed. Ik voel nu een dieper contact met mezelf en respecteer de grenzen van mijn yoni beter. Samaya, ik kom graag vaker bij je voor een behandeling en vind je een echte aanrader!!

Dankjewel!!

BC

Heel erg bedankt voor de waardevolle middag vandaag. Ik vond het heel bijzonder om me veilig te voelen bij en met jou en om de massage mee te maken. En vond het heel fijn hoe je naar me luisterde en probeerde mij echt te zien in wat ik heb meegemaakt (trauma). En de rust die je met mij nam om te kunnen ontspannen en je te vertrouwen.

Bedankt voor de nu voor het eerst goede fijne ervaring met aanraking! Na een hoop negatieve betekent dit veel voor mij. Ik ben echt geraakt. En superlief dat je me wat extra tijd gunde. Ben je erg dankbaar en vind je een heel waardevol persoon. De woorden overgave en dankbaar onthoud ik!

Liefs,

C.

Lieve Samaya, wat heb je mij een geweldige ervaring bezorgd!

Ben aan iets moois begonnen met een onbekende bestemming. Wil die reis reis graag vervolgen.

Liefs,

B

Mijn Yoni healing sessie bij Samaya was een openbarende ervaring. Ik wist niet wat ik moest verwachten, het voelde echt heel bijzonder en nieuw.

Ik voelde mij (aan)geraakt op alle levels van mijn wezen; mentaal, fysiek, sexueel en spiritueel.

Veel dank en een diepe buiging voor jou liefdevolle toewijding.

Liefs,

Irene

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.