Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily

“Nog nooit zo’n intense ervaring gehad! Een soort totale stroming in mijn hele lichaam beleeft en ik weet niet waar mijn hoofd was. Wauw!”

Peter uit Den Haag

“Met zoveel respect en diepgang ben ik nog nooit aangeraakt. Niet alleen mijn lijf maar mijn hele wezen voelt één en wakker gemaakt.”

Sasha uit Amsterdam

“Ik ben vanochtend voor het eerst bij Stephanie geweest. Wat een lieve empatische vrouw en wat een onvergetelijke en emotionele ervaring.

Stephanie bedankt! Ik ga snel weer een nieuwe afspraak maken.”

Jos

Hallo Samaya,

“Ik heb weer een zeer bijzondere ervaring bij je gehad. Mijn complimenten hiervoor. Je blijft voorlopig dicht bij mijn HART en ik hoop je binnenkort weer te mogen ontmoeten.”

Warme groet,

C.

“Ik heb het echt ervaren als een soort thuiskomen bij mijzelf .. Wow, wat een fijne ervaring”

Alex uit Amsterdam

Lieve Samaya,

Dankbaar ben ik wat je voor mij betekent. Dankbaar voor je open hart. Dankbaar voor je wijsheid. Prijs mij heel gelukkig jou te hebben mogen ontmoeten. Met een warm hart en intense knuffel groet ik je.

A. uit Antwerpen

Beste Samaya,

Ik wilde even inloggen en hartelijk bedanken voor onze sessie gisteren! Het was de meest intense Tantrasessie die ik ooit heb gehad! De verbinding die ik met je voelde was absoluut ongelooflijk! Ik ben nog steeds high van de ervaring! Ik maak graag binnenkort weer een afspraak, als dat mogelijk is.

Liefs,

T.

Lieve Samaya,

Je hebt me vanmiddag een enorme verrassing bezorgd. Het was vanmiddag weer een prachtige intieme sessie zoals alleen jij die kunt bedenken en uitvoeren. Puur vanuit je hart.
Heel veel dank daarvoor.

Veel liefs,

Rob

Dag Samaya,

Ik wilde je toch even bedanken voor het heerlijke samenzijn gisteren. Ik had het heel erg nodig en het heeft mij heel veel goed gedaan. Je bent verschrikkelijk lief voor mij geweest! Ik voel nog steeds de heerlijke energiestromen die je bij mij teweeg hebt gebracht.

Liefs en tot een volgend samenzijn,

Ferdy

“Ik liep een beetje vast in mijn leven. Ik kon geen contact meer krijgen met mijn lichaam en emoties. Tijdens de sessie voelde ik Samaya’s warme handen en ik begon mijn lichaam beetje bij beetje weer te voelen. Aan het einde van de sessie begonnen golven van energie te stromen richting mijn knieën en hoofd. Energie die ik nog nooit eerder in mijn leven had gevoeld. Op dat moment voelde ik voor het eerst dat ik leef.Ik kreeg tranen in mijn ogen van ontroering en pure blijfschap. Buiten gekomen zag ik opeens intens hoe mooi de wolken zijn. Dank voor deze hele mooie ervaring.”

Tot de volgende keer,

Amhar

Dank Samaya,

Je handen te voelen is elke keer weer hel bijzonder. Je aanraking is zo teder en tegelijkertijd ook heel intens. Ik ervaar het als heel bijzonder. Vind het echt een geschenk om bij je te zijn.

Liefs,

P. uit Maastricht

“Het zal zo’n vijf jaar geleden zijn dat ik voor het eerst bij Samaya ben geweest voor een tantramassage.

Al heel snel na binnenkomst in haar benedenwoning wordt duidelijk dat ik de komende twee uur ga doorbrengen met een hartelijke en warme vrouw, Samaya genaamd. Zij is iemand bij wie je je meteen oprecht welkom en op je gemak voelt. Nadat ik in het voorportaal mijn schoenen heb uitgetrokken begeleidt Samaya me naar de sfeervol ingerichte massageruimte. Uit hygiënisch oogpunt is het gebruikelijk dat elke cliënt na het gesprekje voorafgaand aan de sessie zich opfrist in haar keurige en schone badkamer. Slechts nog gehuld in een omslagdoek loop ik na een fijne douchebeurt vervolgens terug naar de massageruimte waar Samaya me al met haar vriendelijke glimlach staat op te wachten.

De sessie begint met een verbindend ritueel, iets wat door mij als erg prettig wordt ervaren. Na dit intro begeven we ons richting de mat waarop we in al onze naaktheid tegenover elkaar plaatsnemen, een positie van waaruit de massage verder gestalte zal krijgen. Doordat wij samen al meerdere tantrische ontmoetingen hebben gehad worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me heel liefdevol door haar zachte handen en lichaam mee te mogen laten meevoeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens zo’n behoefte aan heeft en enorm van groeit. Ik hoop nog met regelmaat af te kunnen spreken met Samaya; het is echt heel speciaal wat deze vrouw in mij weet los te maken, met een gevoel dat het allemaal goed is.”

Lieve Samaya, dankjewel!

Peter

Hallo Samaya,

Ik wilde alleen maar vragen hoe het met je gaat en je laten weten dat ik me zoveel beter voel na de sessie. Ik ben zo ontspannen tijdens mijn dagelijkse taken. Het is alsof ik de wereld veel helderder zie en de obstakels veel kleiner dan voorheen. Het leven is zo veel beter als dit! Ontzettend bedankt. Tot ziens in de toekomst. Blijf veilig, en het allerbeste voor jou.

D. uit Zweden

Lieve Samaya,

Nu ik al meerdere jaren weduwnaar ben voel ik een steeds grotere behoefte om weer op liefdevolle en aandachtige wijze aangeraakt te worden. Dit verlangen is nog veel sterker dan een puur seksueel verlangen. Maar hoe hiermee om te gaan? Met zorg en aandacht las ik je advertentie over tantramassage. Zou dat een oplossing zijn? Ik verdiepte mij nog meer in haar tantramassage en las ervaringen van mensen. Ook die van een weduwnaar die hier zeer positief over was. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Samaya.

Ik heb bij haar iets geweldigs en onvergetelijks mogen ervaren. Het begon al met een fijne en mooie kennismaking. Ik voelde mij ontspannen, veilig en vertrouwd bij haar. Zij begon met een bijzonder fijngevoelig mooi inleidend ritueel. Daarna de rustige, zeer liefdevolle aandacht voor de persoon die ik ben. Dit heeft zij mij op een zeer intense manier laten VOELEN, door een mooie sensuele algehele lichaamsmassage. Dat dit op zo’n diep niveau mogelijk is is ongelooflijk! Ik heb die beleefd als een buitengewone, heel bijzondere en diepgaande gebeurtenis. Een verrijking van mijn totale mens zijn. De ontdekking van een nieuwe werkelijkheid. Na afloop woelde ik een extra lading (levens)energie en ontdekte ik dat ik ook meer compassie/mededogen had. (Van de door mij ontvangen liefde, op mijn beurt door willen geven aan anderen.)

Lieve Samaya, waar is de “oerbron van leven” waar jij de liefde, energie en inspiratie vandaan krijgt om dit te kunnen doen? Die bron wil ik ook meer ervaren!

Heel hartelijk dank voor deze onvergetelijke gebeurtenis en zeker tot ziens.

Herman G.

“Bedankt Samaya voor je liefde. Je bent zo bijzonder lief en mooi. Wat fijn om zo intens verbonden met je te zijn en om je liefde en energie op deze diepe manier te voelen en te ervaren. In mijn gedachten beleef ik je weer!
Dit gevoel is “verslavend” en ik verlang naar meer. (Meer in de vorm van erkenning en verdieping.) Om maar altijd deze intense liefde en energie te voelen en je mee te dragen in mijn hart.”

Liefs,

K.

“Dank je nogmaals voor een betoverende middag. Ik ben blij dat we elkaar weer hebben ontmoet en kijk uit naar een volgende keer.”

Je t’embrasse,

C.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693. Of stuur een sms-je. E-mailen mag ook.