Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Hi Samaya,

Het was een bijzondere ervaring, mooi, teder, liefdevol en intens. Dank daarvoor. Ik kom graag voor een vervolgsessie binnenkort!

Groet,

Hans

“Fantastische massage, echt een geweldige ervaring. Hielp me om dicht bij mijn ware aard te komen en de prachtige creatie te zien die ik ben. Hielp me om de schoonheid in anderen te zien. Hielp me om de liefde te zien die alles creëert wat bestaat.”

Asia

Lieve Samaya,

Wat een fijn en bijzonder persoon ben je. Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet. Het was voor mij een ontzettend mooie ervating. Ik zal het nooit vergeten en heel vaak terugdenken aan je woorden. EINDELIJK een LIEFDEVOLLE fijne tantra ervaring. Ik heb veel geleerd en kom zeker nog een keer. Ik wens je alle goeds,

Veel liefs,

A. uit Rotterdam

Beste Samaya,

Ik heb veel tantra / Sacred point massages ontvangen voordat ik bij jou kwam. De jouwe was verreweg de meest intense, oprechte en verrassende ervaring die ik ooit heb gehad. Het was werkelijk verbazingwekkend. Ik voelde zo’n diepe energetische connectie. Echt geweldig.

Bedankt voor deze mooie en bijzondere ervaring.

Alexandre uit Parijs

Hoi Samaya,

Ik wil je hierbij oprecht heel erg bedanken voor al die mooie, intense momenten die ik met en door jou heb mogen ervaren. Het is echt zo bijzonder wat je telkens weer in mij losmaakt, jouw liefdevolle aanrakingen laten mijn levensenergie weer stromen als nooit tevoren! Er zijn maar weinig mensen bij wie ik mij zo op mijn gemak voel en helemaal mijzelf kan zijn als bij jou. Je betekent veel voor mij, ik mag je graag en hoop je nog menig maal op de mat te ontmoeten.

Een lieve groet voor een vrouw naar mijn hart,

Peter H.

“Dank je nogmaals voor een betoverende middag. Ik ben blij dat we elkaar weer hebben ontmoet en kijk uit naar een volgende keer.”

Je t’embrasse,

C.

“Bedankt Samaya voor je liefde. Je bent zo bijzonder lief en mooi. Wat fijn om zo intens verbonden met je te zijn en om je liefde en energie op deze diepe manier te voelen en te ervaren. In mijn gedachten beleef ik je weer! Dit gevoel is “verslavend” en ik verlang naar meer. (Meer in de vorm van erkenning en verdieping.) Om maar altijd deze intense liefde en energie te voelen en je mee te dragen in mijn hart.”

Liefs,

K.

Lieve Samaya,

Nu ik al meerdere jaren weduwnaar ben voel ik een steeds grotere behoefte om weer op liefdevolle en aandachtige wijze aangeraakt te worden. Dit verlangen is nog veel sterker dan een puur seksueel verlangen. Maar hoe hiermee om te gaan? Met zorg en aandacht las ik je advertentie over tantramassage. Zou dat een oplossing zijn? Ik verdiepte mij nog meer in haar tantramassage en las ervaringen van mensen. Ook die van een weduwnaar die hier zeer positief over was. Dus de stoute schoenen aangetrokken en een afspraak gemaakt met Samaya.

Ik heb bij haar iets geweldigs en onvergetelijks mogen ervaren. Het begon al met een fijne en mooie kennismaking. Ik voelde mij ontspannen, veilig en vertrouwd bij haar. Zij begon met een bijzonder fijngevoelig mooi inleidend ritueel. Daarna de rustige, zeer liefdevolle aandacht voor de persoon die ik ben. Dit heeft zij mij op een zeer intense manier laten VOELEN, door een mooie sensuele algehele lichaamsmassage. Dat dit op zo’n diep niveau mogelijk is is ongelooflijk! Ik heb die beleefd als een buitengewone, heel bijzondere en diepgaande gebeurtenis. Een verrijking van mijn totale mens zijn. De ontdekking van een nieuwe werkelijkheid. Na afloop woelde ik een extra lading (levens)energie en ontdekte ik dat ik ook meer compassie/mededogen had. (Van de door mij ontvangen liefde, op mijn beurt door willen geven aan anderen.)

Lieve Samaya, waar is de “oerbron van leven” waar jij de liefde, energie en inspiratie vandaan krijgt om dit te kunnen doen? Die bron wil ik ook meer ervaren!

Heel hartelijk dank voor deze onvergetelijke gebeurtenis en zeker tot ziens.

Herman G.

Hallo Samaya,

Ik wilde alleen maar vragen hoe het met je gaat en je laten weten dat ik me zoveel beter voel na de sessie. Ik ben zo ontspannen tijdens mijn dagelijkse taken. Het is alsof ik de wereld veel helderder zie en de obstakels veel kleiner dan voorheen. Het leven is zo veel beter als dit! Ontzettend bedankt. Tot ziens in de toekomst. Blijf veilig, en het allerbeste voor jou.

D. uit Zweden

“Het zal zo’n vijf jaar geleden zijn dat ik voor het eerst bij Samaya ben geweest voor een tantramassage.

Al heel snel na binnenkomst in haar benedenwoning wordt duidelijk dat ik de komende twee uur ga doorbrengen met een hartelijke en warme vrouw, Samaya genaamd. Zij is iemand bij wie je je meteen oprecht welkom en op je gemak voelt. Nadat ik in het voorportaal mijn schoenen heb uitgetrokken begeleidt Samaya me naar de sfeervol ingerichte massageruimte. Uit hygiënisch oogpunt is het gebruikelijk dat elke cliënt na het gesprekje voorafgaand aan de sessie zich opfrist in haar keurige en schone badkamer. Slechts nog gehuld in een omslagdoek loop ik na een fijne douchebeurt vervolgens terug naar de massageruimte waar Samaya me al met haar vriendelijke glimlach staat op te wachten.

De sessie begint met een verbindend ritueel, iets wat door mij als erg prettig wordt ervaren. Na dit intro begeven we ons richting de mat waarop we in al onze naaktheid tegenover elkaar plaatsnemen, een positie van waaruit de massage verder gestalte zal krijgen. Doordat wij samen al meerdere tantrische ontmoetingen hebben gehad worden de sessies per keer intenser en krijgen meer diepte. En natuurlijk is dat zowel best spannend als opwindend tegelijk maar hoe bevrijdend ook om me hierin kwetsbaarder te kunnen opstellen en me heel liefdevol door haar zachte handen en lichaam mee te mogen laten meevoeren in momenten van puur geluk. Mooie, intieme momenten zoals ik die al lange tijd niet meer ken maar waar een mens zo’n behoefte aan heeft en enorm van groeit. Ik hoop nog met regelmaat af te kunnen spreken met Samaya; het is echt heel speciaal wat deze vrouw in mij weet los te maken, met een gevoel dat het allemaal goed is.”

Lieve Samaya, dankjewel!

Peter

“Onze subtiele omhelzing doet mij verstillen, de buitenwereld valt reeds weg. Bij het eerste aanraken, sluit ik de ogen en zet ik het denken stil. Ik word heel ontspannen en geef me over. Je strijkt een warme zachte golfstroom over en langs mijn lichaam. De sensatie daarvan ontlokt bij mij een heel bewuste en diepe ademhaling en ik laat met alles wat ik in mijn lijf voel los. Als jouw hand de mijne zachtjes beroert en mij verder streelt, voel ik tintelingen over en door mijn hele rug tot helemaal aan mijn kruin.

Als je mij in de Lotus houding voert, voel ik mijzelf door jou opgeborgen in een hemels veilige ruimte, dat zou kunnen lijken op een moederschoot. Met een daarop volgende wervelstorm breng je mij in een extatische dimensie waarin een oerkracht in mij wakker wordt en gelijk ook weer langzaam dooft in een gelukzalige rust. Dan stuur je mijn lijf naar volledige overgave en ik zend met mijn versnelde adem “Lief ” naar jou, totdat je mij uit een Tempel laat neder dalen op aarde.

Houd me vast en blijf bij mij … is de enige gedachte in een gelukzalig ontwakend brein.”

Guus, Amsterdam

Lieve Samaya,

Wat jij in mij losmaakt is ongekend. Ben erg dankbaar om deze kostbare momenten met jou te delen.

Liefs,

Leo (en tot gauw)

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693. Of stuur een sms-je. E-mailen mag ook.