Lotus achtergrond
Find the lotus within

Ervaringen

Lees hier enkele reacties van mensen die bij Samaya een massage, healing sessie of meditatie hebben ervaren. Heb je zelf ook iets moois om te delen, mail of sms me jouw beleving!

Water Lily
Tantra leert je geen seksualiteit. Het zegt alleen dat seks een bron van gelukzaligheid kan zijn.

Lieve Samaya,

Tijdens de laatste sessie heb jij op jouw unieke wijze mijn hart geopend! Ik voel nu nog de liefdesenergie door mijn lichaam stromen. Ok geniet hier volop van en kan zelf deze energie nu rijkelijk met anderen delen. Voor jouw onvoorwaardelijke liefde ben ik je zeer dankbaar! Je bent een prachtig mens en het is heel bijzonder om zelf te ervaren hoe jij levens van andere kunt verrijken.

Ik ben blij en dankbaar dat wij elkaar hebben mogen ontmoeten.
Liefde opent harten.

Veel liefs,

Erik

Geweldige ervaring! Samaya is een mooie wijze vrouw met diepe wijsheid. Een tantrasessie met haar vergeet je nooit meer, ze brengt je terug bij je meest innerlijke zelf.

Rieki

Samaya heeft mij op een zeer diepgaande en respectvolle manier door mijn healingsessie geleid. Golven van energie gingen door mijn hele lichaam. Het loslaten van heftige emoties heeft mijn hart en ziel ontlast. Ik voel me lichter, uitgebreid, vrij, op mijn gemak met mezelf.

Heel erg bedankt Samaya.

Hilde

Kundalini-energietransmissie met Samaya. Het was voor mij een mooie gebeurtenis; ik ging in een zeer diepe ontspanning en ondersteund door de zorgzame aanwezigheid van Samaya was er een vertrouwen en het loslaten van oude begraven emoties waarvan ik me niet bewust was. Daarna veel energie in mijn lijf; Ik moest een paar uur rusten, toen was er openheid en lichtheid.

Pathika

Vandaag heb ik een echte tantrische massage van Samaya ontvangen. Ervaren als een prachtige intense reis voelde golven van energie door mijn hele lichaam. Aan het einde voelde ik me vervuld en hersteld, licht en kalm. De hele sessie was een geweldige ervaring.

Samaya is een warme en oprechte vrouw met veel ervaring een mooie ziel!

Mia

Ik had een ongelooflijke, unieke ervaring met Samaya. Ik voelde diepe emoties waarvan ik niet eens begreep waar ze vandaan kwamen. Ik voelde de energie bewegen en de spanning mijn lichaam verlaten. Wat een opluchting achteraf!

Serap

Mijn eerste ervaring met Samaya voelde als een bad vol liefdevolle verbinding, zachtheid, stevigheid, kracht en veiligheid.
Volledig belichaamt in het nu, ontstond er ruimte voor dat wat nog nooit eerder gevoeld kon worden. Zo helpend op mijn pad naar acceptatie en zelfliefde.

Roger

Ik heb een hele bijzondere tantra massage bij Samaya mogen ontvangen. Haar liefdevolle benadering en aandacht die ze voor je heeft geeft je een veilig en ontspannen gevoel. Samaya stemt zich helemaal af op wat je nodig hebt. Ik voelde me veel meer belichaamt en in mijn lijf ook in m’n bekken. Wat ik op een andere manier nog niet eerder heb ervaren. Ook heeft er een mooie healing mogen plaatsvinden. Ik raad Samaya echt aan voor diepere lagen in jezelf te morgen ervaren als vrouw zijnde.

Julia

Lieve Samaya,

Een paar dagen na jouw liefdevolle begeleiding van mijn zelf-ontdekkingstocht ben ik er nog steeds vol van. En leeg tegelijkertijd, gek genoeg. Ik heb het gevoel dat ik allerlei schillen, lagen vernis kan afwerpen als ik bij je ben. Dat voelt heel bijzonder.

Natuurlijk is het een weg die ik zelf verkies te bewandelen, maar dankzij jou heb ik het gevoel dat ik echt meters maak. De veilige omgeving die je creëert waarbij ik leer om mezelf bloot te geven, de waanzinnige energie die je in me weet los te maken – het is werkelijk een turning-point ervaring die ik wil vasthouden en uitbouwen.

De sacred-point massage was een ongelovelijke ervaring. Schuld, schaamte, angst voor het onbekende… allemaal weggenomen en vervangen door een mooie ervaring waar ik helemaal van je in mocht dalen. Het is echt heel bijzonder hoe je precies aanvoelt wat ik nodig heb – dat is echt heel bijzonder! (of ik ben niet uniek, dat kan natuurlijk ook…)

Na de massage vertelde je me dat deze ervaring nieuwe wegen voor me zal openen. Ik heb daar veel over nagedacht. Ik denk dat ik snap dat als ik de schuld en schaamte van me afschud het me bevrijdt, maar ik moet nog even dieper nadenken welke wegen ik zal moeten/kunnen bewandelen. Mijn tocht is duidelijk nog niet afgelopen 😉

Ik wilde je niet te snel, maar ook niet te laat, iets laten horen. Ik heb deze week vrij, dus een mooi moment voor contemplatie. En maar even per e-mail omdat je, volgens mij, deze week druk genoeg bent.

Heel erg “dank je wel” omdat je me aan de hand wil nemen op de weg die ik ga.

Liefs,

JB.

Lieve Samaya,

Toen ik bij je kwam voelde ik me direct gegrond; je nam alle barrières tussen mij en de aarde weg. Bij aanvang van de massage nam je me in een hartverwarmende omhelzing waardoor er bij mij enorm veel emoties los kwamen. Ik zakte heel diep. Gaandeweg de massage kwam ik los van mezelf, los van oude emoties maar ook helemaal los van wie ik elke dag moet zijn. Zo mooi om te ontdekken dat je gewoon op dat moment bent, los van alles wat je moet zijn – bij jou draait het om mij.

Ik vond het een openbaring de reis met jou te bewandelen. Jouw aanwijzingen wanneer te ademen, aan te spannen, te bewegen – het was een workout waarvan ik me afvroeg of ik het einde zou halen. Het is gelukt en na een aantal weken wil ik graag meer. Het is alsof ik een hoofdstuk van de handleiding van mijn 50-jaar oude lichaam heb ontdekt dat ik nog nooit gelezen had. En ik wil nu alleen maar meer.

Dankjewel!

J.

Samaya, de sessie van vorige week was zo intens! Ik voelde een ongelooflijke uitbarsting van energie nadat je me had uitgenodigd om te gaan staan. Met elke sessie ontgrendel je meer plezier, ongelooflijk! Ik heb veel nagedacht en kan nog een paar gedachten verwoorden:

Tijdens de sessies heb ik vaak het gevoel dat ik een continu inwendig orgasme heb. Ik realiseer me nu dat een orgasme veel meer is dan dat! Elk deel van de sessie is zo speciaal – de kamer binnenkomen met jou voor me, de aanraking van je handen, de continue interne orgasmes, het zwevende gevoel daarna. De energie houdt aan, ik voel het nu de hele tijd in mij. Het is een warm gevoel diep van binnen. Ik voel me echt een sensueel wezen. Voordien was seks iets wat ik deed. Nu, is het een deel van wie ik ben. Ik voel me nu heel spiritueel. Dat had ik nooit eerder. Je sessies hebben dit voor mij ontgrendeld.

Met dankbaarheid,

André

Samaya,

Met een nieuwe sessie op komst heb ik nagedacht over een woord voor onze vorige sessie. Dit keer is het woord INTIEM. Natuurlijk zijn deze sessies altijd heel intiem, maar deze keer voelde ik het echt. Tegenover elkaar zitten en gewoon elkaars hand vasthouden en naar elkaar kijken terwijl die warme sensuele energie nog steeds door mijn lichaam en tussen ons pulseerde – geweldig, intiem gevoel. Terwijl ik dit bericht typ, kan ik die energie nog steeds in mij voelen, en ik kan me je prachtige aanwezigheid voor me voorstellen.

Veel liefs,

Ed

En als je eenmaal dat geluk kent, kun je verder gaan vanuit een basis van realiteit.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.