Lotus achtergrond
Find the lotus within

Contact

Ik ben vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 06-43676693 voor informatie en het maken van een afspraak. Of stuur een emailtje naar samaya.amsterdam@gmail.com

Water Lily

Algemeen

Aangezien ik tijdens een sessie de telefoon niet aanneem, vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor gerust een boodschap in te spreken waarna ik je zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Uiteraard wordt uiterst vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan.

Voorafgaand aan een eerste sessie vraag ik je om de de pagina Vragen & antwoorden goed door te lezen.

De praktijk van Stephanie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Let op:
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of je bent de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij jou in rekening brengen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij mij betalen middels bankoverschrijving of een ‘Tikkie’. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Locatie

De praktijk is makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf vliegveld Schiphol en 3 minuten reistijd vanaf Amsterdam Centraal Station.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. In Amsterdam is sprake van betaald parkeren. Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren in het nabijgelegen Okura Hotel.

Openbaar vervoer

Er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 52 richting Station Zuid. Uitstappen halte De Pijp op circa 3 minuten loopafstand. Tramlijn 12 vanaf Amsterdam Amstel stopt in de directe nabijheid. Uitstappen Cornelis Troostplein. Tramlijn 3 vanaf Amsterdam Muiderpoort, uitstappen halte Ceintuurbaan en tram 24 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen halte Ceintuurbaan op circa 3 minuten loopafstand.

Auto

A2 richting Amsterdam – afslag S109 Centrum / RAI / Rivierenbuurt

Ervaringen

“Ik heb weer een zeer bijzondere ervaring bij je gehad. Mijn complimenten hiervoor. Je blijft voorlopig dicht bij mijn HART en ik hoop je binnenkort weer te mogen ontmoeten. …”

C.

“Wat een bijzondere ervaring om bij jou te mogen zijn, mij volledig te kunnen ontspannen en jouw liefdevolle, tedere en ook intense beroering mee te mogen maken. …”

H.

“Bedankt Samaya voor je liefde. Je bent zo bijzonder lief en mooi. Wat fijn om zo intens verbonden met je te zijn en om je liefde en energie op deze diepe manier te voelen en te ervaren. In mijn gedachten beleef ik je weer! Dit gevoel is “verslavend” en ik verlang naar meer. …”

K.

“Lieve Samaya, je hebt me vanmiddag een enorme verrassing bezorgd. Het was vanmiddag weer een prachtige intieme sessie zoals alleen jij die kunt bedenken en uitvoeren. Puur vanuit je hart. Heel veel dank daarvoor. …”

Rob

“Ik heb veel tantra / Sacred point massages ontvangen voordat ik bij jou kwam. De jouwe was verreweg de meest intense, oprechte en verrassende ervaring die ik ooit heb gehad. Het was werkelijk verbazingwekkend. Ik voelde zo’n diepe energetische connectie. Echt geweldig. …”

Alexandre uit Parijs

“Nu ik al meerdere jaren weduwnaar ben voel ik een steeds grotere behoefte om weer op liefdevolle en aandachtige wijze aangeraakt te worden. Dit verlangen is nog veel sterker dan een puur seksueel verlangen. Maar hoe hiermee om te gaan? Met zorg en aandacht las ik je advertentie over …”

Herman G.

“Ik heb het echt ervaren als een soort thuiskomen bij mijzelf .. Wow, wat een fijne ervaring. …”

Alex uit Amsterdam

“Wat een fijn en bijzonder persoon ben je. Ik ben zo blij dat ik je heb ontmoet. Het was voor mij een ontzettend mooie ervating. Ik zal het nooit vergeten en heel vaak terugdenken aan je woorden. EINDELIJK een LIEFDEVOLLE fijne tantra ervaring. Ik heb veel geleerd en kom zeker nog een …”

A. uit Rotterdam

“Ik wil je hierbij oprecht heel erg bedanken voor al die mooie, intense momenten die ik met en door jou heb mogen ervaren. Het is echt zo bijzonder wat je telkens weer in mij losmaakt, jouw liefdevolle aanrakingen laten mijn levensenergie weer stromen als nooit tevoren! Er zijn maar weinig …”

Peter H.

“Het zal zo’n vijf jaar geleden zijn dat ik voor het eerst bij Samaya ben geweest voor een tantramassage. Al heel snel na binnenkomst in haar benedenwoning wordt duidelijk dat ik de komende twee uur ga doorbrengen met een hartelijke en warme vrouw, Samaya genaamd. Zij is …”

Peter