Lotus achtergrond
Find the lotus within

Contact

Ik ben vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar op nummer 06-43676693 voor informatie en het maken van een afspraak. Of stuur een emailtje naar samaya.amsterdam@gmail.com

Water Lily

Algemeen

Aangezien ik tijdens een sessie de telefoon niet aanneem, vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor gerust een boodschap in te spreken waarna ik je zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Uiteraard wordt uiterst vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan.

Voorafgaand aan een eerste sessie vraag ik je om de de pagina Vragen & antwoorden goed door te lezen.

De praktijk van Stephanie is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij mij betalen middels bankoverschrijving of een ‘Tikkie’. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Locatie

De praktijk is makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf vliegveld Schiphol en 3 minuten reistijd vanaf Amsterdam Centraal Station. U ontvangt het adres na het maken van een afspraak.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. In Amsterdam is sprake van betaald parkeren. Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren in het nabijgelegen Okura Hotel.

Openbaar vervoer

Er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 52 richting Station Zuid. Uitstappen halte De Pijp op circa 3 minuten loopafstand. Tramlijn 12 vanaf Amsterdam Amstel stopt in de directe nabijheid. Uitstappen Cornelis Troostplein. Tramlijn 3 vanaf Amsterdam Muiderpoort, uitstappen halte Ceintuurbaan en tram 24 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen halte Ceintuurbaan op circa 3 minuten loopafstand.

Auto

A2 richting Amsterdam – afslag S109 Centrum / RAI / Rivierenbuurt

Ervaringen