Lotus achtergrond
Find the lotus within

Contact

Ik ben vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar op nr. 06 – 4367 6693 of 020 – 697 01 06 voor informatie en het maken van een afspraak (Niet per sms of WhatsApp). Een afspraak maken voor een telefonische intake kan ook middels het sturen van een e-mailbericht.

Water Lily

Algemeen

Aangezien ik tijdens een sessie de telefoon niet aanneem, vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor gerust een boodschap in te spreken waarna ik je zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Uiteraard wordt uiterst vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan.

Voorafgaand aan een eerste sessie vraag ik je om de de pagina Vragen & antwoorden goed door te lezen.

De praktijk van Samaya is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Let op:
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of je bent de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij jou in rekening brengen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij mij betalen middels bankoverschrijving of een ‘Tikkie’. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Locatie

Samasathi Tantrisch Meditatie Centrum – Cornelis Troostplein 17, 1072 JJ Amsterdam.
(Begane grond)

De praktijk is makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf vliegveld Schiphol en 3 minuten reistijd vanaf Amsterdam Centraal Station.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. In Amsterdam is sprake van betaald parkeren. Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren in het nabijgelegen Okura Hotel.

Het is ook mogelijk om voor een bedrag van € 1,00 te parkeren bij de P+R RAI. Vanaf daar is het per metro richting Noord één halte naar “De Pijp”. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 52 richting Station Zuid. Uitstappen halte De Pijp op circa 3 minuten loopafstand. Tramlijn 12 vanaf Amsterdam Amstel stopt in de directe nabijheid. Uitstappen Cornelis Troostplein. Tramlijn 3 vanaf Amsterdam Muiderpoort, uitstappen halte Ceintuurbaan en tram 24 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen halte Ceintuurbaan op circa 3 minuten loopafstand.

Auto

A2 richting Amsterdam – afslag S109 Centrum / RAI / Rivierenbuurt

Ervaringen

“Ik heb een hele bijzondere tantra massage bij Samaya mogen ontvangen. Haar liefdevolle benadering en aandacht die ze voor je heeft geeft je een veilig en ontspannen gevoel. …”

Julia

“Nog nooit zo’n intense ervaring gehad! Een soort totale stroming in mijn hele lichaam beleeft en ik weet niet waar mijn hoofd was. Wauw! …”

Peter uit Den Haag

“Lieve Samaya wat heb je mij een geweldige ervaring bezorgd! Ben aan iets moois begonnen met een onbekende bestemming …”

B

“Hallo Samaya, ik wil even een levensteken geven na onze sessie van zondag. Ik ben geraakt door de passie waarmee jij jouw ‘werk’ doet, het liefdevolle respect …”

W.

“Heel erg bedankt voor de fijne massage. Het was bijzonder in alle opzichten. Aan het eind was ik totaal ontspannen en voelde ik een diepe rust en tevredenheid. Nog nooit zoiets fijns ervaren. “Dat kan ik gerust zeggen”. Ook was het fijn met je te praten. …”

A.

“Ik heb een authentieke tantra massage met yoni massage laten doen bij Samaya. Best spannend, nooit eerder zoiets gedaan. En extra spannend omdat …”

BC

“Met zoveel respect en diepgang ben ik nog nooit aangeraakt. Niet alleen mijn lijf maar mijn hele wezen voelt één en wakker gemaakt. …”

Sasha uit Amsterdam

“Dank Samaya, je handen te voelen is elke keer weer hel bijzonder. Je aanraking is zo teder en tegelijkertijd ook heel intens. Ik ervaar het als heel bijzonder. Vind het echt een geschenk om bij je te zijn. …”

P. uit Maastricht

“Onder jouw warme zachte handen voelde ik mijn hele lichaam smelten. Golven van energie stroomden als elektriciteit door mijn lichaam heen. Gevoelens van gelukzaligheid en intense dankbaarheid overspoelden mijn wezen. …”

Suzanna

“Het is een dag geleden dat ik je liefdevolle handen op me voelde, en ik zweef nog steeds! Ik kan nog steeds je energie in mij voelen …”

Pieter