Lotus achtergrond
Find the lotus within

Contact

Ik ben vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar op nr. 06 – 4367 6693 of 020 – 697 01 06 voor informatie en het maken van een afspraak (Niet per sms of WhatsApp). Of stuur een emailtje naar samasathi@hotmail.com

Water Lily

Algemeen

Aangezien ik tijdens een sessie de telefoon niet aanneem, vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor gerust een boodschap in te spreken waarna ik je zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Uiteraard wordt uiterst vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan.

Voorafgaand aan een eerste sessie vraag ik je om de de pagina Vragen & antwoorden goed door te lezen.

De praktijk van Samaya is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Let op:
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of je bent de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij jou in rekening brengen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij mij betalen middels bankoverschrijving of een ‘Tikkie’. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Locatie

Samasathi Tantrisch Meditatie Centrum – Cornelis Troostplein 17, 1072 JJ Amsterdam.
(Begane grond)

De praktijk is makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf vliegveld Schiphol en 3 minuten reistijd vanaf Amsterdam Centraal Station.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. In Amsterdam is sprake van betaald parkeren. Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren in het nabijgelegen Okura Hotel.

Openbaar vervoer

Er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 52 richting Station Zuid. Uitstappen halte De Pijp op circa 3 minuten loopafstand. Tramlijn 12 vanaf Amsterdam Amstel stopt in de directe nabijheid. Uitstappen Cornelis Troostplein. Tramlijn 3 vanaf Amsterdam Muiderpoort, uitstappen halte Ceintuurbaan en tram 24 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen halte Ceintuurbaan op circa 3 minuten loopafstand.

Auto

A2 richting Amsterdam – afslag S109 Centrum / RAI / Rivierenbuurt

Ervaringen

“Heel erg bedankt dat je me het gevoel hebt gegeven gehoord te zijn. Bedankt voor alle begeleiding. Bedankt voor de ontwakingssessie. …”

W. (uit Qatar)

“Ik heb het echt ervaren als een soort thuiskomen bij mijzelf .. Wow, wat een fijne ervaring. …”

Alex uit Amsterdam

“Nogmaals bedankt voor de hele bijzondere sessie. Er is nog behoorlijk wat verdriet losgekomen in de middag. Voelde echt heerlijk dat ik daar nu bij kon. Ben super moe, maar ook enorm ontspannen. …”

Liza

“Ik wil je nog even bedanken omdat je net tegen mij zei dat je al een tijdje met me “meeloopt”. Zo voelt dat ook en ik ben daar heel blij mee. …”

Chris

“Ik ZWEEFDE over straat. Nogmaals dank. …”

Sammi

“Het was mooi en fijn! …”

Tanja

“Met een warm gevoel denk ik terug aan onze ontmoeting gisteren. Wat een bijzondere, fijne en intieme ervaring. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb na maanden onderzoek en …”

Bart

“Hi Samaya, Het was een bijzondere ervaring, mooi, teder, liefdevol en intens. Dank daarvoor. Ik kom graag voor een vervolgsessie binnenkort! …”

Hans

“Fantastische massage, echt een geweldige ervaring. Hielp me om dicht bij mijn ware aard te komen en de prachtige creatie te zien die ik ben. Hielp me om de schoonheid in anderen te zien. Hielp me om de liefde te zien die alles creëert wat bestaat. …”

Asia

“Heel erg bedankt voor de fijne massage. Het was bijzonder in alle opzichten. Aan het eind was ik totaal ontspannen en voelde ik een diepe rust en tevredenheid. Nog nooit zoiets fijns ervaren. “Dat kan ik gerust zeggen”. Ook was het fijn met je te praten. …”

A.