Lotus achtergrond
Find the lotus within

Contact

Ik ben vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar op nr. 06 – 4367 6693 of 020 – 697 01 06 voor informatie en het maken van een afspraak (Niet per sms of WhatsApp). Een afspraak maken voor een telefonische intake kan ook middels het sturen van een e-mailbericht.

Water Lily

Algemeen

Aangezien ik tijdens een sessie de telefoon niet aanneem, vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor gerust een boodschap in te spreken waarna ik je zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Uiteraard wordt uiterst vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan.

Voorafgaand aan een eerste sessie vraag ik je om de de pagina Vragen & antwoorden goed door te lezen.

De praktijk van Samaya is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Let op:
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of je bent de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij jou in rekening brengen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij mij betalen middels bankoverschrijving of een ‘Tikkie’. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Locatie

Samasathi Tantrisch Meditatie Centrum – Cornelis Troostplein 17, 1072 JJ Amsterdam.
(Begane grond)

De praktijk is makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf vliegveld Schiphol en 3 minuten reistijd vanaf Amsterdam Centraal Station.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. In Amsterdam is sprake van betaald parkeren. Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren in het nabijgelegen Okura Hotel.

Het is ook mogelijk om voor een bedrag van € 1,00 te parkeren bij de P+R RAI. Vanaf daar is het per metro richting Noord één halte naar “De Pijp”. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 52 richting Station Zuid. Uitstappen halte De Pijp op circa 3 minuten loopafstand. Tramlijn 12 vanaf Amsterdam Amstel stopt in de directe nabijheid. Uitstappen Cornelis Troostplein. Tramlijn 3 vanaf Amsterdam Muiderpoort, uitstappen halte Ceintuurbaan en tram 24 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen halte Ceintuurbaan op circa 3 minuten loopafstand.

Auto

A2 richting Amsterdam – afslag S109 Centrum / RAI / Rivierenbuurt

Ervaringen

“Ik liep een beetje vast in mijn leven. Ik kon geen contact meer krijgen met mijn lichaam en emoties. Tijdens de sessie voelde ik Samaya’s warme handen en ik begon mijn lichaam beetje bij beetje weer te voelen. Aan het einde van de sessie begonnen golven van energie te stromen richting mijn …”

Amhar

“Ik heb veel tantra / Sacred point massages ontvangen voordat ik bij jou kwam. De jouwe was verreweg de meest intense, oprechte en verrassende ervaring die ik ooit heb gehad. Het was werkelijk verbazingwekkend. Ik voelde zo’n diepe energetische connectie. Echt geweldig. …”

Alexandre uit Parijs

“Hallo Samaya, ik wil even een levensteken geven na onze sessie van zondag. Ik ben geraakt door de passie waarmee jij jouw ‘werk’ doet, het liefdevolle respect …”

W.

“Dank je nogmaals voor een betoverende middag. Ik ben blij dat we elkaar weer hebben ontmoet en kijk uit naar een volgende keer. …”

C.

“Lieve Samaya, wat jij in mij losmaakt is ongekend. Ben erg dankbaar om deze kostbare momenten met jou te delen. …”

Leo (en tot gauw)

“Heel erg bedankt voor de fijne massage. Het was bijzonder in alle opzichten. Aan het eind was ik totaal ontspannen en voelde ik een diepe rust en tevredenheid. Nog nooit zoiets fijns ervaren. “Dat kan ik gerust zeggen”. Ook was het fijn met je te praten. …”

A.

“Ik wil je nog even bedanken omdat je net tegen mij zei dat je al een tijdje met me “meeloopt”. Zo voelt dat ook en ik ben daar heel blij mee. …”

Chris

“Nu ik al meerdere jaren weduwnaar ben voel ik een steeds grotere behoefte om weer op liefdevolle en aandachtige wijze aangeraakt te worden. Dit verlangen is nog veel sterker dan een puur seksueel verlangen. Maar hoe hiermee om te gaan? Met zorg en aandacht las ik je advertentie over …”

Herman G.

“Ik ZWEEFDE over straat. Nogmaals dank. …”

Sammi

“Ik wilde je toch even bedanken voor het heerlijke samenzijn gisteren. Ik had het heel erg nodig en het heeft mij heel veel goed gedaan. Je bent verschrikkelijk lief voor mij geweest! Ik voel nog steeds de heerlijke energiestromen die je bij mij teweeg hebt gebracht. …”

Ferdy