Lotus achtergrond
Find the lotus within

Contact

Ik ben vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar op nr. 06 – 4367 6693 of 020 – 697 01 06 voor informatie en het maken van een afspraak (Niet per sms of WhatsApp). Of stuur een emailtje naar samasathi@hotmail.com

Water Lily

Algemeen

Aangezien ik tijdens een sessie de telefoon niet aanneem, vraag ik je vriendelijk om bij geen gehoor gerust een boodschap in te spreken waarna ik je zo spoedig mogelijk terug zal bellen. Uiteraard wordt uiterst vertrouwelijk met jouw informatie omgegaan.

Voorafgaand aan een eerste sessie vraag ik je om de de pagina Vragen & antwoorden goed door te lezen.

De praktijk van Samaya is ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Amsterdam.

Let op:
Een afspraak afzeggen kan kosteloos indien je uiterlijk 24 uur voorafgaand aan de afspraak de behandeling afmeldt. Indien je niet in staat bent om de afspraak af te melden of je bent de afspraak gewoon vergeten dan moeten wij helaas de gereserveerde tijd bij jou in rekening brengen.

Betaalmogelijkheden

Je kunt bij mij betalen middels bankoverschrijving of een ‘Tikkie’. Contant betalen mag natuurlijk ook.

Locatie

Samasathi Tantrisch Meditatie Centrum – Cornelis Troostplein 17, 1072 JJ Amsterdam.
(Begane grond)

De praktijk is makkelijk bereikbaar, 10 minuten vanaf vliegveld Schiphol en 3 minuten reistijd vanaf Amsterdam Centraal Station.

Parkeren

Er is ruim voldoende parkeergelegenheid in de nabije omgeving. In Amsterdam is sprake van betaald parkeren. Het is ook mogelijk om uw auto overdekt te parkeren in het nabijgelegen Okura Hotel.

Het is ook mogelijk om voor een bedrag van € 1,00 te parkeren bij de P+R RAI. Vanaf daar is het per metro richting Noord één halte naar “De Pijp”. Vanaf daar is het ongeveer 3 minuten lopen.

Openbaar vervoer

Er zijn goede verbindingen met openbaar vervoer. Vanaf Amsterdam Centraal Station: metro 52 richting Station Zuid. Uitstappen halte De Pijp op circa 3 minuten loopafstand. Tramlijn 12 vanaf Amsterdam Amstel stopt in de directe nabijheid. Uitstappen Cornelis Troostplein. Tramlijn 3 vanaf Amsterdam Muiderpoort, uitstappen halte Ceintuurbaan en tram 24 vanaf Amsterdam Centraal, uitstappen halte Ceintuurbaan op circa 3 minuten loopafstand.

Auto

A2 richting Amsterdam – afslag S109 Centrum / RAI / Rivierenbuurt

Ervaringen

“Ik heb weer een zeer bijzondere ervaring bij je gehad. Mijn complimenten hiervoor. Je blijft voorlopig dicht bij mijn HART en ik hoop je binnenkort weer te mogen ontmoeten. …”

C.

“Ik ben vanochtend voor het eerst bij Stephanie geweest. Wat een lieve empatische vrouw en wat een onvergetelijke en emotionele ervaring. Stephanie bedankt! Ik ga snel weer een nieuwe afspraak maken. …”

Jos

“Lieve Samaya, je hebt me vanmiddag een enorme verrassing bezorgd. Het was vanmiddag weer een prachtige intieme sessie zoals alleen jij die kunt bedenken en uitvoeren. Puur vanuit je hart. Heel veel dank daarvoor. …”

Rob

“Ik ZWEEFDE over straat. Nogmaals dank. …”

Sammi

“Lieve Samaya, wat jij in mij losmaakt is ongekend. Ben erg dankbaar om deze kostbare momenten met jou te delen. …”

Leo (en tot gauw)

“Met een warm gevoel denk ik terug aan onze ontmoeting gisteren. Wat een bijzondere, fijne en intieme ervaring. Wat ben ik blij dat ik deze stap gezet heb na maanden onderzoek en …”

Bart

“Met zoveel respect en diepgang ben ik nog nooit aangeraakt. Niet alleen mijn lijf maar mijn hele wezen voelt één en wakker gemaakt. …”

Sasha uit Amsterdam

“Dank voor je warmte, liefde en toewijding deze ochtend. Je bent bijzonder. Jouw energie gloeit en vloeit nog door mijn lijf …”

Micky

“Nog nooit zo’n intense ervaring gehad! Een soort totale stroming in mijn hele lichaam beleeft en ik weet niet waar mijn hoofd was. Wauw! …”

Peter uit Den Haag

“Onze sessies samen zijn de meest intense sensuele ervaringen die ik ooit heb gehad. Elk is intenser dan de vorige! Het is alsof ik een heel nieuw bestaansniveau heb ontdekt, een andere wereld …”

Mike