Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Trauma Healing NARMTM

Het Neuroaffectieve relatiemodel voor Trauma Healing NARMTM
Water Lily

Vroege traumatische ervaringen hebben min of meer dramatisch invloed gehad op ons vermogen om werkelijk in contact te zijn met onszelf en anderen. Daardoor worden onze levenskracht en levendigheid beperkt en ontstaan vele psychische en fysieke problemen.

  • NARMTM (NeuroAffective Relational Model) is een psychotherapie gebaseerd op fysieke principes voor de heling van hechtings- en ontwikkelingstrauma’s.
  • De focus van NARMTM ligt bij het in acht nemen van de vijf basisbehoeften van de mens: Contact, Afstemming (het vaststellen en uiten van de eigen behoeften), Vertrouwen, Autonomie en Liefde/seksualiteit.
  • Als deze behoeften tijdens de ontwikkeling van het kind niet worden bevredigd, ontstaat een verstoring van de identiteit, met als resultaat een laag zelfbeeld, schaamte en een chronische zelfveroordeling.
  • NARMTM bevordert zelfregulering, zelfontwikkeling, zelfvertrouwen, identiteitsvinding, levendigheid en toenemende relationele- en liefdevolle vaardigheden.

“De spontane beweging in ons allemaal streeft naar contact. Hoe teruggetrokken en geïsoleerd we ook zijn, ondanks de ernst van de trauma’s die we hebben meegemaakt, huist er in elk van ons op het diepste niveau een beweging in de richting van verbondenheid – zoals een plant zich spontaan naar de zon richt.”

Dr. Laurence Heller, oprichter van NARMTM

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.