Lotus achtergrond
The diamond in the lotus

Consulten vedische astrologie

Inzichten middels astrologie.

Water Lily

Astrologie als gids

Wie ben je, wat wil je, waar sta je en hoe denk je de komende jaren je diepste verlangens te realiseren. Gezondheid, relaties, werk, kinderen, spiritualiteit en levensmissie. Zie hier enkele populaire thema´s waar veel mensen graag een antwoord op willen hebben.

De Vedische astrologie is een spirituele benadering van ons leven en is zowel wegwijzer, levensagenda als spirituele gids. Ze is afkomstig uit de Indiase traditie van wijsheid en geeft een diepgaand inzicht in de relatie tussen ons en het universum en wat we van die intieme relatie kunnen leren.

De Indiase astrologen uit de oude Vedische beschaving waren hun tijd ver vooruit. Ze hadden een diepgaand inzicht in de wiskundige samenstelling van het universum en de voortdurende transformaties van sterren en planeten. Zij waren in staat daaruit effecten af te leiden voor ieder wezen, dat onderhevig is aan de cyclus van leven en dood.

De planeten in de horoscoop zijn uitdrukkingen van creatieve intelligentie. De geboortekaart is een nauwkeurig kompas, dat alle karaktertrekken en levensperioden van bijvoorbeeld een mens exact in kaart brengt.

De Indiase Astrologie is vooral een positieve ontdekkingsreis naar en bevestiging van wie je zelf bent. En mochten zich in de huidige levensperiode obstakels op je pad bevinden, dan biedt de Vedische astrologie interessante remedies om bepaalde, ongunstige invloeden te neutraliseren.

Om een consult te kunnen geven zijn de volgende gegevens nodig:

  • Geboortedatum
  • Geboortetijdstip (zo precies mogelijk)
  • Geboorteplaats

Indien een geboortetijd correctie nodig is, namelijk wanneer er onduidelijkheid is over het tijdstip van geboorte, dan kan deze worden berekend aan de hand van een vragenformulier.

De kosten hiervan zijn €25.

Over Narada Kush
De consulten worden gegeven door Narada Kush. Hij heeft zich al vele jaren verdiept in de verschillende onderdelen van de ‘Vedische wijsheid’ en geniet in Nederland en andere landen bekendheid als leraar en consultant op dit terrein.

Narada Kush
Voor de online academische Beroepsopleiding Consultant Vedische Astrologie, zie www.naradakush.nl of www.bluestaracademie.nl

Vedische astrologie

  • Consult € 95

    1 à 1½ uur. Inclusief gezondheidsadviezen, edelsteenadvies, een opname van het consult en een uitdraai van de geboortekaart.

  • Geboortetijdcorrectie € 25

* Alle tarieven zijn inclusief BTW.

Wil je een sessie boeken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je een sessie boeken of wil je eerst nog wat meer informatie? Ik ben dagelijks vanaf 9:00 uur telefonisch bereikbaar via 06-43676693.