Tantra massage voor man en vrouw

Een liefdevol geschenk aan jezelf

Welkom - afstemmen - begin massage

Voor deze zuivere authentieke tantra massage verwelkomen we elkaar in alle rust in een sfeervolle ambiance onder het genot van een drankje of een kopje thee. Hierna beginnen we de sessie met een begroetingsritueel, zodat we ons kunnen afstemmen en energetisch met elkaar kunnen verbinden.

Koesterend en warm - vitale levensenergie

Je mag je neervleien op een zacht, breed, comfortabel matras waarbij je je heerlijk mag ontspannen. Genietend van warme olie mag je elk plekje van je gehele lichaam laten koesteren door mijn erende streelzachte handen. Met lange en afwisselende energetische bewegingen laat ik je zinnelijkheid en levensenergie op een speelse manier ontwaken. Deze sensuele aanrakingen laten je levensenergie stromen, waarbij je golven van energie zult ervaren en je je hele lichaam als één geheel zult beleven.

Overgave - heelheid

Vanuit deze ontspanning, genot en overgave aan het moment ontstaat een diep gevoel van heelheid, van gevoed en energetisch opgeladen zijn, een gevoel van er mogen zijn met alles wat er is. Een ervaring die je ook nog na deze sessie langdurig bij je zult dragen.

Een liefdevol geschenk aan jezelf

Je ontvangt deze zinnenprikkelende tantra-massage in een ontspannen accepterende sfeer in een mooie ambiance.
Na de sessie heb je genoeg tijd voor een afterglow om deze intense ervaring te koesteren en te integreren.

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding, een diepe staat van ontspanning te laten ontstaan en vertrouwd te raken met lichamelijk contact in plaats van een erotische ervaring.

Mogelijkheden ter uitbreiding van je ervaring

- Eventueel kun je deze authentieke tantra massage combineren met een kashmirische-massage >>
- Eventeel kun je deze authentieke tantra massage worden gecombineerd met de andere massages of begeleiding. Kijk verder in de menubalk of voor een overzicht van al het aanbod bij tarieven >>