Kashmirische massage

Yoga van de aanraking genoemd

Hierbij word je uitgenodigd in een toegewijde, liefdevolle omhelzing waarin je je mag laten dragen, wiegen, koesteren en voeden. Alles loslaten en ontspannen. Vanuit deze ruimte van geborgen zijn, vertrouwen, acceptatie en diepe ontspanning mag er overgave zijn. Ruimte gevend aan hetgeen (aan)geraakt en gezien wil worden, mogen heling, bevrijding en heelheid ontstaan.

Stromende, verdiepte ademhaling, langzame, zachte aanrakingen/bewegingen dragen bij tot een diepe ontspanning waaruit een intuïtieve dans, een intense ervaring van vloeibaarheid en verbondenheid... een meditatieve “flow” kan ontstaan.

Gedragen door de liefde. Zó dicht bij jezelf... zó dicht bij de ander.

Wat is een Kashmirische massage?

Dit is een holistische massage uit het oude Kashmir voor heling en transformatie waarin je mag ontspannen en loslaten. Dit is een prachtige, liefdevolle en sensuele massage voor het gehele lichaam op basis van Ayurvedische beginselen. De massage wordt gegeven op een massagematras, en vooral op mijn schoot. Als je geen ervaring hebt met het ontvangen van een tantrische massage, dan is dit een mooie manier om te beginnen.

Het effect van deze massage is dat je het lichaam ervaart zoals een baby, met een soort van alomvattende, niet-gedifferentieerde totaliteit. De massage is niet gericht op het bereiken van seksuele stimulatie of een ontlading, maar eerder op diepe ontspanning, heling en een zalige ervaring van de lichaamseigen levensenergie die is gecentreerd in de lichaamsmeridiaan.

Meestal wordt tijdens deze massage rijkelijk gebruik gemaakt van warme massageolie en zijn zowel de gever als de ontvanger naakt. Desgewenst is het ook mogelijk om deze massage geheel of gedeeltelijk gekleed uit te voeren.

"Een reis naar heling is een reis die iemand zelf onderneemt , zonder doel of enige intentie van de gever. Door alles te laten zijn zoals het is, geef je de persoon terug aan zichzelf."

Centraal staat het ervaren van diepere energetische verbinding, een diepe staat van ontspanning te laten ontstaan en vertrouwd te raken met lichamelijk contact in plaats van een erotische ervaring.

Mogelijkheden ter uitbreiding van je ervaring

- De Kashmirische massage kun je los ontvangen of combineren met een authentieke tantra massage.


TESTIMIONIALS >>

CONTACT MET SAMAYA >>