Ervaringen

Testimonials

Wil je je ervaring met mij en anderen delen? Ik zorg dat het wordt geplaatst.

Ervaringen van cliŽnten:

Heerlijke aanrakingen, zachte ontmoeting, wegzweven in het volste vertrouwen, dat het allemaal goed is. Geweldige ervaring, die eerste keer dat ik bij Samaya was. Ja, dat bleef niet bij een keer. Ik kwam graag nog eens terug, vond het moeilijk weer in (dezelfde?) overgave terecht te komen, maar ga dat binnenkort zeker weer proberen te ervaren.

Groetjes, T.
-------------------------

“Dear Samaya dearest Shakti. You opened the doors to another layer of reality. For more than two hours your hands carried my soul and your spirit entered my body. You touched my chakras in a way that few others have done before. I was only there and then, consumed by the experience. It felt like eternity – and just a split second at the same time. It was so hard letting go when I realised that I had to return to the ordinary world.
You are spirituality and sensuality in one, shimmering warm and bright, a sincere tantric goddess and guide that gave me freedom and happiness. I must return to you as soon as I can!

Tantric greetings from M, Sweden”

--------------------------


Het was heerlijk om op een liefdevolle, integere, veilige en respectvolle wijze aangeraakt te worden door strelingen van o.a. handen, haar, adem en andere attributen. Je voelt de energie door heel je lichaam stromen en komt in een totale ontspanning. Kortom het is warm, heerlijk, liefelijk, zalig, ontspannend en in balans komend van lichaam en geest.
Namasté, Sil.
----------------------


Als ik dit geweten had hoe geweldig je bent, dan had ik al veel eerder naar jou toe gegaan!
Hen de tantra mogen beleven als nooit te voren en ook geen andere ero-massage enof body massage,
die ik elders heeft ondervonden konden niet tippen aan de massage die jij mij vandaag 20 juli gegeven heeft.
Het was zeer zeker niet mijn laatste bezoek aan jou Stephanie,
Ook de wederzijdse aanrakingen en alles wat erbij kwam kijken was gewoon toppie !
Stephanie, tot de volgende keer voor een tatra-massage

vr.gr Kees uit Roosendaal
----------------------


Ik stuur hierbij mijn ervaring in enkele woorden, hoewel het moeilijk is omdat wat ik elke keer weer meemaak in de juiste woorden te vatten. Ik kom al een tijd bij Stephanie en zij is belangrijk voor mij geworden. Haar massage vormt een moment om volledig tot rust en tot mezelf te komen. Door haar handen, haar adem en haar haar verdwijnt alles wat mijn hoofd vult en ontstaat een heerlijk lijfelijk zijn. Doordrongen van liefde en aandacht maken haar strelingen me volledig open en doorgloeit een energiestroom mijn hele lijf. Emoties, geluiden en bewegingen, van alles komt los. Op een bijzondere manier komen Stephanie en ik heel dicht bij elkaar. Ik zweef in een oceaan van ruimte op golven van genot. Na afloop stap ik vernieuwd en vol energie het leven weer in. Elke nieuwe ontmoeting met Stephanie is anders, maar altijd prachtig.
Namasté Gert, Utrecht
----------------------Ik ben vanochtend voor het eerst bij Stephanie geweest. Wat een lieve empatische vrouw en wat een onvergetelijke en emotionele ervaring.
Stephanie bedankt! Ik ga snel weer een nieuwe afspraak maken.
Jos.
----------------------Sinds ik bij Stephanie ben geweest, gisteren, zit ik nog vol met bubbels, trillingen, kriebels, kortom ENERGIE. Een heel bijzondere ervaring die mijn verwachting te boven is gegaan. Wat een bijzondere vrouw! Meteen op mijn gemak, wel wat zenuwachtig, maar veilig. Ik hoop dat jullie dit aan Stephanie over willen brengen, Bedankt!!!!
Met vriendelijke "tantra" groet, Paul uit Velsen
----------------------Geruime tijd na het overlijden van mijn vrouw begon de behoefte aan intimiteit geleidelijk aan weer boven te komen. Dat groeide verder terwijl ik daar niet echt op een voor mij acceptabele manier mee om wist te gaan. Op een gegeven moment informeerde ik naar wat tantra precies inhield en kwam ik in gesprek met Stefanie. Zij gaf mij sterk de indruk dat hier wellicht een mogelijkheid
bestond om te vinden waaraan ik behoefte had. Wat bleek dat in werkelijkheid helemaal juist te zijn. Het was fantastisch om te ervaren hoe het delen van de meest intieme gevoelens en
gedachten, alsook een daarna volgende intens beleefde massage, konden samengaan met een oprecht gevoeld wederzijds respect. Dat vond ik heel bijzonder.
Met gevoelige inleidende rituelen ontstond een sfeer die, samen met toepasselijke zachte muziek, vrijwel natuurlijkerwijze voor een openstelling en ontkleding voor de massage zorgde.
Die massage bleek een toonbeeld van spanning oproepende geleidelijkheid. Het daarbij ervaren van een heel liefdevolle benadering maakte het geheel onvergetelijk. Het verlangen naar een volgende keer is dan ook groot en een nieuwe afspraak zal dan ook snel gemaakt worden.
Stefanie: je bent formidabel !
John
-----------------------Zo op het einde van het jaar wil ik jou Shatavari bedanken voor je lezende ogen en waardevolle woorden die je tot me schreef. Voor de mooie sessie die ik mocht hebben bij en met jou. Voor het contact met Stephanie. Voor dat alles een diepe buiging. Wens jou en je geliefden een mooie jaarwisseling en alle goeds in goede gezondheid voor 2011!
Namasté, Peter uit omgeving Venlo
-------------------
Ik ben voor een tantra-massage bij Stephanie geweest. Met trillende benen en een hart dat in mijn keel klopte naar haar toe gegaan. De ontvangst was hartelijk, liefdevol. Werd door mij als erg zacht ervaren. Nam niet gelijk de spanning weg maar gaf wel vertrouwen. De massage zelf riep allerlei sensaties op. In het begin tintelende handpalmen en voetzoolen. Ik voelde me gekoesterd. Kon duidelijk voelen waar in mijn lijf blokkades zaten. Voelde een soort leeg gebied zonder stroming in mijn buik onder de navel terwijl er vanuit mij lingham energie zijn 'best' deed om zich te verdelen. Dat laatse gebeurde gaandeweg de massage dan ook. Raakte gedurende de massage volledig uit mijn hoofd en was niet meer bezich met het idee dat ik controle moest houden. Normaliter ben ik niet zo van de geluiden maar er dienden zich vele klanken aan en ik uitte geluiden die ik zelf niet kende met een voor mijn gevoel enorme intensiteit. Gevoel dat mijn bekkengebied werd opengebroken. Bij de linghammassage vooral op het einde het gevoel dat ik stroomstoten kreeg zo heftig golfde de energie door mijn lijf. Voelde me in een soort extase die ik nooit eerder heb mogen ervaren. De massage werd ook erg liefdevol en verzorgend afgesloten. Voelde me geeerd als man. Ook dat nooit eerder zo ervaren. Gedurende de massage was ook het hart in mijn keel weer tot rust gekomen. Stephanie vroeg bij de afronding of ik een woord wilde noemen dat naar boven kwam. Dat was OCEAAN. Veel meer kon ik daarna ook niet delen. Ik was volledig stil in mezelf. Voelt als een goede stap die ik gezet heb.
Peter uit omgeving Venlo
-------------------
Ik heb gisteren een heerlijke massage mogen ontvangen van Stephanie en ik voel me sindsdien veel beter, echt ontspannen.
Ben erg blij jullie gevonden te hebben en ik hoop gauw weer af te kunnen spreken met haar.
Stephanie is een bijzonder lieve vrouw en was heel voorzichtig met mij waardoor elke schroom en angst gauw weg was in mij.
Daarnaast was de ruimte zo heerlijk om in te zijn, het rook er lekker en was prettig stil en gedempt verlicht.
Kortom, het was perfect.
Kees uit Amsterdam
-------------------Hallo Shatavari. Misschien herinner je me nog van de tantra kennismaking in december. Ik zei dat ik multi-orgastisch wilde worden en je zei dat ik eens naar Stephanie moest gaan. Dat heb ik zaterdag gedaan. De ontvangst was al zeer hartelijk! Ik mocht gelijk gaan zitten in een heerlijke stoel en lekker ontspannen. Ik kreeg thee, water, koekje en een dadel. Fantastisch. Ik zag een prent met een foto van wat er uitzag als een Oosterse goeroe, dus dat voelde gelijk goed.
Het uitkleedritueel vond ik bijzonder (aangenaam) spannend. Daarmee ging voor mij een wens in vervulling. Eigenlijk had ik tijdens de massage min of meer verwacht een zaadlozing te krijgen, maar het tegendeel gebeurde! Dat was fijn want ik koester de wens om multi-orgastisch te worden! Met haar liefdevolle intentie verspreidde ze de energie over mijn hele lichaam. Mijn lijf tintelde aan alle kanten. Eén keer voelde ik een golf van sexuele opwinding en zij voelde het ook. De energie raakte zelfs mijn hart en ik werd even emotioneel geraakt. Verdriet kwam vrij. Het deed mij denken aan een ademsessie omdat dan ook je hele lijf gaat tintelen en je méér bij je emoties komt.
Aan het eind van de sessie gaf ze me nog tips over wat te doen als de neiging tot dágelijks masturberen te groot wordt - die neiging heb ik eenmaal. Benieuwd hoe lang ik dit vol kan houden; zal niet mee vallen.
De massagesessie heeft mijn verwachtingen verre overtroffen. Aan het eind zei ze dat ík het gedaan had, maar ik zei geëmotioneerd dat het zeker ook haar liefdevolle intentie was geweest! Kortom, een tantrische massage door Stephanie kan ik iedereen aanbevelen!!
Groetjes, Jurjen
==========

Samen in adem
Jij in mij
Ik uit jou
in elkanders armen
zijn wij één
alles in mij maak jij licht
lief , ik neem je mee
en bewaar jou in mijn hart.

7 juli 2013

Zachte handen
zwevend over mijn lijf
mijn geest kalmeerde
en verlost uit een wirwar
van zorg en vrees
leek ik te zweven ..
in mij werd alles licht.

Liefs, G.